Jól kialakítható, tágas családi ház Csörnyeföldön

969 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Lenti és Letenye kisvárosok között, csendes, barátságos faluban, Csörnyeföldön eladó ez a 96 nm hasznos alapterületű családi ház. A házhoz 1000 nm nagyságú, gondozott telek tartozik, melyen az épület folytatásában melléképületek, és az egyikben garázs került kialakításra. Az ingatlan meghosszabbításában nyári konyha helyezkedik el, mely az ingatlanon belülről járható, akár további szobává is alakítható.
Az ingatlanon jelentős felújítási munkálatok nem zaljottak, ez az új tulajdonos feladata lesz. Az épület statikailag nagyon jó állapotban van. A ház beton alappal, illetve beton födémmel készült, így akár a tetőtér beépítésével további lakóterek kialakíthatóak. A lakótér minden közművel rendelkezik, a helyiségeket gáz-konvektorok fűtik. Az ingatlan helyiségei: 2 teljes értékű szoba, egy nyári konyha, mely szintén szobává alakítható, előszoba, konyha, fürdőszoba, wc, közlekedő, terasz.
A település és az ingatlan is megfelel a falusi csok szabályainak! Tökéletes választás lehet mindenkinek, akik egy csendes faluban szeretnék kialakítani új életterüket.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.