Jövőbemutató ajánlat! Diósdon építési telek eladó!

397 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Diósd déli részén, kertvárosias lakóterület építési övezetében 771m2-es építési telek eladó. A telek utcafrontja 10.8m, 84m hosszú, átlagos szélessége 9m. Az építési telek Lke-11 övezeti besorolásba tartozik, 20%-ban beépíthető oldalhatáros beépítési móddal, 50%-os zöldfelületi arány és 5,5m épületmagasság engedélyezett. Kikötés még, hogy "A 14 méteres telekszélességet el nem érő – de legalább 8 méter szélességű – telkeken fő rendeltetésű épületet elhelyezni vagy bővíteni úgy lehet, hogy a tervezett épület hosszabbik mérete a szélességi méretnek legfeljebb háromszorosa lehet. " Diósd Város (HÉSZ) Ennek értelmében, 9m szélesség és 5.5m épületmagasság mellett egy 3,5x10,5m-es épület építhető rá, emelettel.

A telek utcafronti része a felújított és hangfogó falakkal kiépített vasúttal határos - minimális zajszennyezés -, magasfeszültségű vezetékek nincsenek a telek közelében. Rendezett szomszédok, hétvégi házak és ott élők egyaránt.

A telken található egy alap (kb.100m2), állagát és méretét tekintve nem használható jelenlegi formájában. A telek közművesített: víz, villany, csatorna telken belül, illetve fúrt kúttal is megtalálható a telken..

Az építési telek megközelítési betonozott és/vagy kövezett útról egyaránt megoldható. Diósd központja (Interspar, iskola, óvoda, gyógyszertár, bankok...) pár perc gyalogosan, ellenkező irányban az M0-ás Tétényi lehajtó szintén pár perc autóval.

Igen! A telek és a telek adta lehetőségek kívánnak nem kevés kompromisszumot, de higgye el, van ház és van élet 100m2 alatt!
Jövőbemutató ajánlat, ha a biztonságra és nem a luxusra vágyik! Saját kert, saját minimalista ház (tiny house, "konténerház") egy fővárosi garzon áráért! A képek között egy 3,5x8,75m-es ház alaprajzát találja egy szinten - csak hogy beindulhasson a fantáziája!

További kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal, segítek!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban