József körúton, egy lakásból kettő, külön is megvehető

561 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok, a József körúton, a Blaha Lujza tér és a Rákóczi tér között, egy második emeleti, 130 m2 alapterületű, tégla építésű, erkélyes lakást.

Az ingatlan két lakássá van alakítva, de egy helyrajzi számmal rendelkezik. Ügyvédi megosztással, akár külön-külön is megvásárolható. Műszakilag teljesen külön lettek választva a lakások és külön bejárattal is rendelkeznek természetesen.
Az alaprajzon, két különböző színnel lettek megkülönböztetve . Akár újra egybe is nyithatóak, ha éppen nagyobb lakást szeretne az új tulajdonos, tehát bőven rejt lehetőségeket az ingatlan.

A nagyobb lakásban, egy szoba udvari a többi a József körútra néz. A kisebbikben udvari a kilátás.
Némi, főként esztétikai felújítás indokolt lehet, igény szerint.
Minden nyílászáró ki lett cserélve, kivéve a bejárati ajtókat.
Cirkó biztosítja a fűtést és a melegvíz ellátást. Közös költség lakásonként, 21 620 valamint 8930 Ft. Vízóra van.
Belmagasság. 3,66 m. Tartozik az ingatlanhoz egy pince is, melyet a jelenlegi tulajdonosok nem használnak. A házban lift nincs.

A képek visszaadják az ingatlan állapotát, az alaprajz pedig az elrendezést.

Az 1892-ben épült neobarokk stílusú bérház állapota szintén igényel felújítást, legutóbb az egész házat érintő felújítás 1981-ben történt, ami az összes szintet érintette. Az ingatlan vételárának kialakításánál a jelenlegi állpotot is figyelembe vettük.
Ár érték arányban kevés hasonlót találni a piacon.
A kisebb lakás bérbe adásával, a teljes rezsi vagy az esetleges hiteltörlesztés is finanszírozható, tehát megvásárlásával a lakhatás mellett, mindjárt egy befektetést is vehet megvásárlója.
A Rákóczi téri parkolóban, havi bérlet vásárolható, de a lakóknak kedvező éves parkolás is megváltható a kerületben.
A közlekedést, szórakozási és bevásárlási lehetőségeket felesleges ecsetelnem, hiszen a környéken szinte minden megtalálható gyalogos távolságban.

Az érdeklődői körbe szinte bárki besorolható, össze vagy szétköltöző családok, befektetők egyaránt érdeklődhetnek az ingatlan iránt.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.