Karancsságban kiváló elrendezésű ház eladó!

515 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nógrád megyében, egy barátságos községben, Karancsságban TÉGLA építésű 135nm-es 5 szobás felújítandó családi ház eladó egy 10 nm-es felújítandó melléképülettel és garázzsal, 1769 nm-es művelhető, elkerített telken 1/1-es tulajdonostól tehermentesen!

Helyiségek az ingatlanban:
Földszint: közlekedő, 2 szoba, konyha, nagyobb kamra, WC helyiség
Emelet: közlekedő, 3 szoba, erkély, kamra, fürdőszoba

Az ingatlan Karancsság legszebb utcájában helyezkedik el kiváló szomszédokkal és felújított családi házakkal körülvéve. Az ingatlan felújítandó állapotú. A gáz nincsen bevezetve az ingatlanba, de a kertben ki van alakítva a gázcsonk, amit egyszerűen be lehet vezetni. Az ingatlan nem dohos, nem ázik. Remek elrendezés jellemzi, akár több generációnak is alkalmas a nagy méretéből adódóan.

Ajánlom olyan családoknak, akik szeretik a nagy tereket és belmagasságot és teljesen a maguk ízlésére szabva szeretnének egy új otthont egy barátságos, csendes környezetben.

Földrajzi elhelyezkedését tekintve, igazán optimális a település, hiszen 10 percen belül elérhető a legközelebbi város, Salgótarján, továbbá autóval, mindössze másfél óra alatt megérkezhetünk Budapestre.

A település, kedvező infrastruktúrával rendelkezik, területén biztosított a háziorvosi, védőnői, postaszolgálati, óvodai, illetve az általános iskolai ellátás. Az ingatlantól 500m-re található a buszmegálló. Illetve pár perc sétára a posta, gyógyszertár, kisbolt.

Falusi CSOK igényelhető!

Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (20) 342 0031
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban