Katonarét közvetlen közelében, jó állapotú ház

3564 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Katonarét közvetlen közelében eladó egy önálló családi ház, házrész. Az ingatlanhoz a bejárás osztatlan közös területen keresztül történik, de a területhez tartozik 235 nm saját használatú terület is. A saját terület kerítéssel el van választva a szomszédos területtől. A házhoz közel 40 nm nagyságú melléképület is tartozik.
Az ingatlan jó állapotú, a tulajdonosok folyamatos újítgatják, szépítgetik. Megújult az épület villamoshálózata, kicserélésre kerültek a földszinti nyílászárók. Az ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. Az ingatlan kívülről 10 cm vastag homlokzati hőszigetelést kapott. A fűtés korszerűsítése is megtörtént, a helyiségeket radiátorok fűtik, melyeket cirkó kazán működtet. A lakótérhez egy hangulatos terasz tartozik kiülővel. A lakótér helyiségei a földszinten: nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba, előszoba, a tetőtérben pedig: közlekedő, egy teljes és egy félszoba. Kialakításra került egy kellemes, hangulatos galériás olvasó is.
Központhoz közeli, de mégis csendes udvarral rendelkező ingatlan, melyet csak ajánlani tudok!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.