Katonaréten költségmentes, minőségi családi ház

900 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa központi, de mégis csendes, családi házas övezetében, a Katonaréten vált eladóvá ez a 96 nm hasznos alapterületű családi ház. A házhoz közel 500 nm terület tartozik, melyen egy garázs, és egy kis tároló is helyet kapott. Az udvar első része térkövezett alatta a beton teherhordó. A lakóház egy része alatt száraz pince húzódik, melyben a gépészet, valamint egy vízlágyítórendszer is kialakításra került. Az udvarba alumínium elemekből álló kerítésen keresztül tudunk bejutni, a kapu elektromos.
Az ingatlan teljes egésze 2021-ben prémium anyagok felhasználásával újult meg. Az ingatlan valóban költségmentes! A teljes tetőszerkezet lecserélésre került, a külső falak 10 cm vastag homlokzati hőszigelést kaptak. Kicserélésre kerültek az ablakok, a bejárati és a beltéri ajtók. Az ablakok 3 légkamrás,műanyag profilszerkezetűek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. Megújult a teljes víz- és villamoshálózat, valamint a fűtés elemei. Az ingatlan fűtéséről cirkó kazán gondoskodik radiátorokon keresztül. A lakótér új konyhát, új fürdőszobát, új hideg- és melegburkolatokat kapott. Minden helyiségben led- illetve dekorvilágítás, az utcafronti szobákban, valamint a közlekedőben beépített szekrények lettek kialakítva. A ház központi részén klíma került felhelyezésre. A teraszon elektromos redőnyök biztosítják a privát teret. A teraszon zárható üvegfal kerül kialakításra, melyet a vételár szintén tartalmaz. A konyha minőségi AEG márkájú beépített gépekkel rendelkezik. Az új tulajdonosok biztonságáról a kiépített kamera - és riszatórendszer gondoskodik! A lkótér helyiségei: 3 teljes értékű szoba, amerikai konyha étkezővel, közlekedő, fürdőszoba, kamra, wc, fedett terasz.
Amennyiben olyan családi házat keres a városban, ami igényesen kialakított, és nem igényel további felújítási munkálatokat, megtalálta a magához illőt!
Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.