Kazinczy lakótelepen tégla lakás eladó!

208 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Békéscsabán a Kazinczy lakótelepen, zöld övezetben, csendes helyen eladó egy 4. emeleti 53 nm-es (plusz 4 nm erkély), részben felújított, egyedi fűtéses, tégla lakás.
Az ingatlan nagyszobájából könnyűszerkezetes fallal még egy félszoba lett kialakítva, így 2 és fél szoba használható. A fürdőszoba zuhanyzós, az ablakok újszerűek, műanyagok , redőnyösek. A nyári melegben a kellemes hőmérsékletet klíma biztosítja.
Kisebb ráfordítással könnyen fiatalos lakássá alakítható.

A társasház rendezett, a lépcsőházi nagy ablakokat, bejárati ajtót kicserélték műanyag nyílászárókra, kaputelefon van, parkolási lehetőség ingyenes. Közös költség 8.000 Ft. Nemrég lett kicserélve a társasház fő villanyvezetéke, így akár 32 amperre bővítés (teljesítmény növelés) is lehetséges, amennyiben igény lenne rá.
Zárószinti lakás, de beázástól stb. nem kell tartania a leendő tulajdonosnak, hiszen a tető javítása, karbantartása is a közelmúltban megtörtént.

Az ingatlan vidéki, nyugodt helyen levő kis kertes családi házra is cserélhető, értékegyeztetéssel.

Befektetőknek is kitűnő ajánlat! Az ingatlan tehermentes!
A lakás közelében pár perc sétával elérhetőek: buszmegálló, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, óvoda, iskola stb.

Hívjon, egyeztessünk időpontot, és tekintse meg az ingatlant!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és bankfüggetlen hitelügyintéző is!

Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (70) 310 4451
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban