Kedvelt utca, felújított ház, ezt látnia kell!

365 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladóvá vált Dombóvár kedvelt utcájában, a központban, de mégis csendes nyugodt helyen, egy tetőtér beépítéses, 4 szobás+egy félszobás, amerikai konyhás, nappalis, felújított ,120 négyzetméteres családi ház.
Az alsó szinten két szoba, amerikai konyha, nappali, előtér, fürdőszoba, wc található, a felső szinten 2 szoba, 1 félszoba, és egy fürdőszoba wc-vel kapott helyet.
A 90-es évek második felében a ház külső hőszigetelést kapott, a tetőszerkezet és a tetőhéjazat teljes cseréje megtörtént, a régi korszerűtlen külső nyílászárók új hőszigetelt ajtókra ablakokra lettek cserélve.
2016-ban következett a ház belső átalakítása, teljes felújítása, minőségi anyagokkal: aljzat beton szigetelése az egész házban, a fűtés csövek padlószint alá helyezése, gipszkarton álmenyezet szigeteléssel,a hangulatos kandalló és a hozzá való kémény építése, új radiátorok, fürdőszoba, wc, konyha teljes körű felújítása, belső ajtók minőségi cseréje, egyedileg nyártott bútorok beépítése, vízlágyító berendezés beszerelése, stb.
Az ingatlan fűtése négy módon lehetséges:
cirkós gázkazán, vegyestüzelésű kazán, kandalló vagy klíma.
Az alsó szinten egy légkondicionáló berendezés kapott helyet,
a felső szinten elhelyezkedő szobák mindegyike rendelkezik hűtő-fűtő klímával.
Az 539 m²-es telken található két garázs, mosókonyha, tároló.
Az igatlan vételára beépített konyhai gépekkel és bútorokkal együtt értendő.
Ez a családi ház tökéletes választás azok számára, akik a központban (pár perc gyalog az iskola, óvoda, bank, bevesárlási lehetőségek, étterem, stb,) , de mégis csendes nyugodt helyen szeretnének élni.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba

Ingatlanértékesítő
Pécs
+36 (30) 356 4303
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.