Kedvező ár, csendes, nyugodt környezet

6846 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, Csörnyeföld településhez tartozó Vörcsöki-hegyen eladó ez a zártkerti ingatlan. A 20 nm hasznos alapterületű ingatlan egy gondozott 1505 nm nagyságú területen található. A területen az épület mögött szőlő, mögötte erdősáv húzódik.
Az épületben közművek nem találhatóak. A villamoshálózat az utcáról beköthető. Víznyerésre jelenleg egy kialakított, közel 1 köbméteres esővízgyűjtő szolgál. A vezetékes vízszolgáltatás kialakításáról már folynak a tárgyalások, így az belátható időn belül elérhető vállhat. A helyiségek fűtéséről fa tüzelésű kandalló gondoskodik. Az ingatlan helyiségei: egy nyitott terasz, szoba, és előszoba, mely jelenleg présként funkcionál. Az épület alatt száraz pince, mellette fa tárolására alkalmas melléképület található. Az ingatlan bútorzata, és a szőlő körüli villanypásztor nem a vételár részei, ezek külön megegyezés alapján vásárolhatóak meg.
Megközelítése végig apró kavicsos, autóval könnyen járható úton történik. A környék módfelett csendes, nyugalmas. Nyaralónak, bortermesztéshez, természetbe vágyóknak tökéletes választás.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.