Kedvező áron telek eladó Cserszegtomajon

8776 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok CSERSZEGTOMAJON egy 1849 m2-es nyugati fekvésű telket csendes utcában. Ha a térképet megnézi (tájékoztató jellegű) ott sárgával jelöltem az emlitett területet és az oda bevezető magánutat, amit a szomszéd tulajdonossal, közös egyetértésben alakítottak ki és osztatlan közös tulajdonban vannak.
Abban az esetben, ha valaki dubla akkora területet keres megoldható, hogy a szomszédban lévő telket hozzávásárolja. Ez természetesen külön megegyezés tárgya.

Fontos tudnivalók:
Közművek az utcában a telek előtt megtalálhatók.
Szabályozási terv szerint Lf-1 falusias lakóterületen található, beépíthetősége 20%, maximum épület magasság 5m, oldalhatatáron álló épület megengedett.

Cserszegtomaj Keszthelytől mindössze 2-3 km-re található, sokan válasszák családi ház építésére saját otthonuk helyszínéül, hisz nem okoz gondot a távolság és igazából olyan messze van innen is Keszthely központja mint akár Keszthely keleti csücskéjéből.

A közelben nagyon sok érdekesség van amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. Közvetlen mellettünk Keszthely, ahol több idegenforgalmi atrakció is van: Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Említsük meg a kihagyhatatlan Hévízi Termálfürdőt és meg sorolhatnám. Ezeket 2-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.