Kellemes hangulatú családi ház Molnáriban

723 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Nagykanizsától 20 km-re fekvő Molnáriban egy kellemes családi házat. Az ingatlan 45 nm hasznos alapterülettel és 2040 nm-es telek területtel rendelkezik.

A családi ház belülről teljes felújításon esett át, ez alatt értendő a burkolatok, víz- villany- szennyvízhálózat szakszerűen történő kivitelezése. Az épület új aljzatbetonozást kapott ami tartalmaz 2 cm vastagságú hőszigetelő lemezt. Az ingatlan fűtéséről egyedi gázkonvektor gondoskodik. A helyiségekben új műanyag nyílászárók találhatók, redőnnyel ellátva.

Az épület 1 szobás, amelyben új laminált parketta található. A fürdő és wc igényes burkolattal, új zuhanykabinnal, wc kagylóval, mosdóval és kiépített mosógéphálózattal rendelkezik. A meleg víz előállításáról új gázkazán gondoskodik. A konyha tágas , könnyen alakítható, bútorozható.

Az épület külső átalakításon nem esett át. A kapu elhelyezkedése miatt jelenleg nem megoldható a parkolás az udvarban, azonban kisebb átalakítással könnyen kialakítható egy kocsibejáró. Az ingatlan előtt kisebb kert található, amely jelenleg üres. Az épület mögött egy kis szerszámtároló lett kialakítva. A házhoz tartozó 2040 nm-es telek jelenleg művelés céljából bérbe van adva.

A település magyar-horvát nemzetiségű óvodával, iskolával rendelkezik. Az ingatlan a központban található, minden szolgáltatás pár perc sétával elérhető távolságra van.

Fiatal pároknak, befektetőknek remek választás lehet! Az ingatlan per- tehermentes, adásvétel után azonnal birtokba vehető. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal irodánk teljeskörű ügyintézést biztosít ügyfelei számára.

Biczó Gabriella

Biczó Gabriella

Kapcsolattartó
Nagykanizsa
+36 (70) 321 2885
Biczó Gabriella

Biczó Gabriella

Kapcsolattartó
Nagykanizsa
+36 (70) 321 2885

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.