Kellemes hétvégi ház a Bagolai hegyháton

110 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa kedvelt, keresett, csendes, zöldövezeti részén, a bagolai- hegyháton keresi új tulajdonosát ez a hangulatos kis zártkerti ingatlan. Az ingatlan 2 területen fekszik, melyeknek mérete együtt közel 1300 nm nagyságú. A területeken szépen gondozott gyümölcsfák, és szőlő is helyet kapott. Az ingatlan művelési területként van feltüntetve, így adásvétel esetén kifüggesztést igényel! Megközelítés gépjárművel is könnyen megoldott, de a buszmegálló is néhány perc sétára elérhető.
Az ingatlan korához képest átlagos állapotban van, a tégla falazaton statikai sérülés nem található. A közművek közül az épületben a villamosenergia megtalálható, a víz az udvaron belülről köthető. A fűtést fa tüzelésű kandalló, vagy elektromos fűtés biztosíthatja. A felépítmény részei: pince, egy kisebb méretű szoba erkéllyel, konyha, kamra, előtér.
Akár zöldség- gyümölcstermesztésben gondolkodik, akár szeretne egy kis elvonulós nyaralót a város zajától távol, ez egy ideális választás lehet! Érdemes személyesen is megtekinteni!
Stolcz Gábor (+36 30 551 8808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban