Kellemes, karbantartott ház eladó Gyenesdiáson

4082 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Szeretnék figyelmébe ajánlani egy rendkívűl masszív, kívűlről egyszerű formában elkészült, belül két szintes nagyon barátságos, galériás, 1995 körül megépített családi házat Gyenesdiáson nagy terasszal és szép gondozott kerttel.
Az udvarban készítettek egy két autónak való fedett beállót, valamint egy grillező helyet fedett résszel, ami rossz idő esetén is szuperül kihasznáható.

A LAKÓÉPÜLET belső elrendezésével kapcsolatban kérem nézzék meg a tájékoztató jellegű alaprajzot.

• Főbb jellemzők:
• A telek nagysága 1174m2, mely gondozott terület. Egy része füvesített, kisebb része gondozott virágos kerttel rendelkezik. A hátsó kertben nagyon sok frissen ültetett gyümölcsfa található, és van néhány régebbi fa, ami folyamatosan terem.
• A ház fűtött része nettó 145m2 (bruttó 180m2), 2 szintes, galériás. A házhoz tartozik még egy 15m2-es garázs és egy 18m2-es kazánház illetve Workshop. A házat 50cm-es falazattal építették kb. 1995-ben, rendkívül masszív. Külső szigetelés a vastag falazat miatt nem készült, hisz ez is felváltja a mai elvárásokat.
• Helységek: 1 nappali étkezővel, 1 konyha, 1 szélfogó, 1 vendég toalett, 2 szoba, 1 fürdő toalettel, 1 spejz, 1 kamra, 1 kazánház, 1 garázs a földszinten, valamint az emeleten 3 nagyobb szoba, 1 fürdő toalettel és galériás közlekedő. Az ingatlan mögött nagyobb terasz található, melynek egy része fedett.
• Az évek folyamán a ház folyamatos karbantartáson, esztétikai szépítésen ment át. A ház betonzsindely tetőfedést kapott. Fehér műanyag, két üvegezésű nyílászárói vannak redőnnyel.
• Az ingatlanban egyedi gáz fűtés jellemző radiátorokkal. 2 bojler található, melyből egyiket villany melegít fel, a másikat gáz üzemeltet. A földszinten a nappaliban található egy beltéri egység a klímának.
• A ház déli és nyugati tájolású.
• A Balatonpart, Alsógyenesi strand gyalog kb. 15 perces kellemes sétára van, ahol a biciklis út is megtalálható.
• Az ingatlan valamennyi helységében laminált illetve eredeti parketta található. A vizes helységek jó minőségű, kerámia burkolatot kaptak.
• Az épület állapota nagyon jó, ahogy említettem folyamatosan végzik a karbantartásokat. Ide azonnal be lehet költözni anélkül, hogy óriási felújításokba kezdene. A bútorok nagyobb része többnyire maradna.


Az ingatlan egy családiházas övezetben helyezkedik el, szinte mondanám, hogy Keszthely és Gyenesdiás határában, közel az Alsógyenesi strandhoz, akár a Keszthelyi kikötőhöz is. Autóval pár percre van a Kórház, gyógyszertár, Interspar, Tesco, Alfapark minden, ami a mindennapi élethez fontos lehet.

Gyenesdiás az üdülőövezetek egyik kedvelt helye, gyerekbarát stranddal rendelkezik, sok étterem, szórakozási lehetőség található itt a parton.
A közeli Keszthely városa viszont idegenforgalmi szempontból is nagyon jelentős. Sok látnivalója van, többek között a Festetics Kastély, Balaton múzeum, Csigaparlament, Játék múzeum, Baba múzeum stb.
Részben idősebbeknek ajánljuk Hévízt termálvizes fürdői miatt, terápiákat és sok egyéb lehetőséget ajánl.
A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Balatongyöröki szépkilátó, Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A túrázóknak is akad itt bőven lehetőség. Itt Gyenesen a felső részen van a Vadlánlik barlang, az erdőben is vannak kijelölt túra ösvények, amiket érdemes kipróbálni.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, komolyak a szándékai, esetleg kérdése van, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal!

Komoly érdeklődő esetén az ár alkuképes.

További képekkel tudok szolgálni!!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522