Kényelmes és tágas családi otthon közel a belvároshoz

3362 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó családi ház kiváló helyen, mindössze 500 méterre a város központjától! Ez az ingatlan fantasztikus lehetőséget kínál azoknak, akik felújításra vágynak, és saját ízlésük szerint alakítanák ki otthonukat.

Az ingatlan felújítandó állapotban van, így kreatív ötleteidet és személyes stílusodat megvalósíthatod. A beépített tetőtér további lehetőségeket nyújt az ingatlan bővítésére vagy plusz szobák kialakítására. A csendes utca, ahol a ház található, nyugodt és biztonságos környezetet biztosít a család számára.
Az ingatlan külön fürdőszobával és WC-vel rendelkezik, ami kényelmes és praktikus megoldást nyújt a mindennapi használat során. Emellett melléképület, pince és garázs is tartozik hozzá, így elegendő hely áll rendelkezésedre tárolásra vagy autó parkolására. Az otthonhoz tartozó erkély ideális hely a kikapcsolódásra, ahol élvezheted a friss levegőt és a kellemes nyári napokat. Az ingatlan kiemelkedő elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthetőek a városban található szolgáltatások, üzletek és iskolák. Emellett a közeli parkok és zöld területek lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra és a természet közelségének élvezetére. Képzeld el, hogyan rendezheted be ezt a teret saját stílusodnak megfelelően!

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Ha saját otthont szeretnél kialakítani az igényeidnek megfelelően, ez a családi ház minden igényedet kielégítheti. Hívj bizalommal, hogy megtekintést egyeztessünk és felfedezd ennek az ingatlannak a lehetőségeit!

Tel: 06 30 397 0429
E-mail: pap.patrik@ving.hu

Pap Patrik

Pap Patrik

1 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 397 0429
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban