Kényelmes, jól megépített családi ház Kiskunlacházán

5146 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesttől alig 40 km távolságra elhelyezkedő Kiskunlacháza településén ajánlok figyelmébe egy olyan családi házat, amit a környék egyik legismertebb és legjobb kőműves mestere tervezett és épített családja részére.

Az ingatlan színvonala illetve minősége Önmagáért beszél, lépjünk beljebb!

Elektromos kapu és elektromos garázs ajtó, parkosított kert, mely szebbnél szebb örökzöldekkel körül ölelve. Már érkezésünkkor a kellemes zöldövezeti látvány fogad minket. A telken helyett kapott egy kerti tó, medence és egy szaletli.

Az ingatlan egy főbejárattal rendelkezik, de a garázsból illetve a szuterén részből is megtudjuk közelíteni. A garázs nagyon praktikusan egybe épült a házzal így Ön ahogy megérkezik egy nagyobb bevásárlásból, vagy egy fárasztó nap után, már csak egy ajtó választja el a kényelmes otthonától, és máris az előszobában van. Innen érkezünk az étkezőbe, ahonnan szinte a központi helyiségeket belátjuk, a konyhát, és a hatalmas nappalit. Tovább haladva a lépcsőház ajtaja, majd a külön w.c. , mosókonyha, a fürdőszoba és a három hálószoba fogad minket. A lépcsőházból nyíló lejáró a legalsó szintre vezet, kényelmes lépcső , az egész rész kerámia burkolatot kapott. Az egész ház alatt kiépítésre került a szuterén rész, így jutott hely
minden nemű érdeklődés kialakítására, de ha esetleg szükség lenne további lakrészre az is megoldható, tágas és világos kialakításának köszönhető.
A jelenleg használatban lévő lakórész 170 m2 e, gy duplájára növelhető. Az ingatlan tetőtere igény esetén szintén beépíthető.
Az ingatlan dryvit szigeteléssel ellátott, kertben fúrt kút, az egész házban kiépített riasztórendszer. Kétféle kazán biztosítja a fűtés, mely radiátorokra illetve padlófűtésről üzemelnek. A meleg víz ellátás pedig bojlerrel megoldott.

Az ingatlan per-teher mentes-tulajdon viszonyok tisztázottak! Azonnal költözhető!

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Prémium ingatlanértékesítő
Ráckeve
+36 (20) 227 7335
Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Prémium ingatlanértékesítő
Ráckeve
+36 (20) 227 7335