Kényelmes Otthon, pici telekkel

1215 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kistelek központi részén, egy 268 m2-es sarki telken,eladásra kínálom ezt a 97 m2-es beépíthető tetőteres,beton alapon épült téglafalazatú Családi házat.
Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik,ami lehetőséget adna esetleg szülőkkel összeköltözöknek,összenyitás esetén nagycsaládosoknak vagy akár vállalkozásának keres megfelelő helyet.

Közművek közül víz,villany,gáz és a csatorna bevezetésre került,viszont jelenlegi tulajdonosának a gázra nem volt szüksége így az óra vissza lett adva.

1 amerikai konyhás nappali, 2 külön nyílló szoba,1 kamra és 1 fürdőszoba Wc-vel lett kialakítva.
A téli hideg elviselésére kellemes hőérzetért a vegyestüzelésű kazán felelős, hőleadás radiátorokon keresztül történik. A melegvízet a jelenleg villanybojler állítja elő. 2003-ban a teljes villanyvezetékek cseréje megtörtént.
A szobákban melegburkolatként laminált padló a többi helyiségben hideg burkolattal találkozhatunk. Nyílászárói fából vannak árnyékolásról redöny gondoskodik.

A hozáépített rész 1994-ben készült el 1 szoba,1 fürdőszoba Wc-vel és 1 tervezett konyha megvalósításával. Ezt a részt még senki nem használta, ez teljesen új.

A utcafronti kerítés téglaépítésű,boltívvel díszített,a tetőburkolat új cserepet kaptt illetve 2022-ben készült el a nyított lambériás hidegburkolattal ellátott terasz is.
Személygépkocsi tárolására egy téglaépítésű 12 m2 es villanyal elátott garázs bíztosít helyet.

Ha személyesen is megtekinteni az ingatlant akkor keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adásvétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésre.

Hegedűs Csabáné Éva
06-30-643-2829
hegedus.csabane@ving.hu

Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban