Kényelmes otthon, szuper áron, jó helyen, Budapest VII.

798 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Akár befektetőknek is!
Budapest – Ligetváros egyik kisforgalmú utcájában kínáljuk eladásra ezt a 120 m2-es, tágas, világos, téglaépítésű társasházi lakást.
A tehermentes ingatlant részben felújították, és kis mértékben átalakították a jelenlegi tulajdonosai: a villanyhálózatot egészében kicserélték, a szobák új lamináltpadló borítást kaptak, hőszigetelt,redőnyös műanyagra cserélték a nyílászárókat, melyekre külön szúnyogháló is felszerelhető.
A lakásban két nagy szoba és egy nappali található, az egyik szobából egy 10 m2-es gardróbot is kialakítottak a tulajdonosok. Az amerikai kialakítású konyha hasznos kiegészítője a külön bejáratú kamra, a két mosdó egyike a sarokkádas fürdőszobában található, a másik az előszobából nyílik. A lakáshoz a közös pincéből egy külön leválasztott rész is tartozik.
A radiátoros fűtésről és melegvíz ellátásról gáz-cirko gondoskodik, a téglafalaknak köszönhetően a fűtése gazdaságos. A lakásban található bútorok adás - vétel esetén külön megállapodás tárgyát képezik.
A ház gondozott, lifttel, kapucsengővel felszerelt, a kémények felújítása megkezdődött, lakóközössége kulturált. A parkolás az utcán lehetséges, a tulajdonosoknak kedvezményesen.
Az ingatlan méreteinél fogva akár irodának, vagy nagycsaládosoknak is jó választás! Kis ráfordítással befektetésnek is kitűnő választás!
További információkért keressen bizalommal, várom megtisztelő hívását.

Spacious, bright home in Budapest – Ligetváros

We are offering this 120 m2, spacious, bright, brick-built apartment for sale in a low-traffic street in Budapest - Ligetváros. The property is completely unencumbered and it has been partially renovated and slightly remodeled by its current owners: the electricity network has been completely replaced, the rooms have been given new laminate flooring, the windows have been replaced with heat-insulated plastic windows, and it is possible to install bug nets on all of them. The apartment has two large rooms and a living room, one of the rooms has a 10 m2 built in wardrobe. A useful addition to the American-designed kitchen is the pantry. The property has a full bathroom and a washroom as well. The price includes a separated storage space in the basement. The radiator operates with gas central heating. The furniture in the apartment is subject to a further agreement in case of purchase. The building in which the apartment is located is well-kept, equipped with an elevator and an intercom, the neighborhood is friendly and cultured. The renovation of the chimneys has been started. Parking on the street is possible at a discount for the owners. Due to the size of the property, it is a good choice for either an office or a large family! For more information, feel free to contact me, I look forward to your honorable call.

Dobos Éva

Dobos Éva

Kapcsolattartó
Győr
+36 (20) 590 4592
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban