Kertkapcsolatos új lakás a belváros közelében

2502 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Az eladó lakás Székesfehérvár belvárosától alig 10 percnyi sétára van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de utána a kertvárosi környezet nyugalma vár arra, aki ezt az igényesen megépített kertkapcsolattal is rendelkező, 3 szobás, földszinti, új lakást választja a családja számára. A két éve elkészült lakást még nem lakták, legyen Ön, aki újonnan beköltözik!

A házat és benne ezt a lakást is a legmagasabb műszaki szintű alapanyagokból építették. A téglafalakon 10 cm-es szigetelés. A nyílászárók a legkorszerűbb 3 rétegű üvegezéssel ellátottak. Az ablakokon motoros redőnyök találhatóak. A fűtés egyedileg szabályozott és mért hőszivattyús házközponti fűtés, kiegészítve elektromos padlófűtéssel. A hűtésről a nappaliban elhelyezett nagy teljesítményű klíma gondoskodik. Mindezek segítségével rendkívül kedvező rezsiköltséggel üzemeltethető a lakás.

A belső elrendezése ideális. A hatalmas, kerti terasszal rendelkező nappaliból érhető el a két szoba és a fürdő, valamint a gardróbhelyiség. A lakás körbe napozott. A több irányba néző ablakok közül minden napszakban van olyan, amelyiken be tud sütni a nap.

A méretre készült, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, napfényes és minden, a mai kor igényei szerint szükséges berendezéssel felszerelt. Hűtő, mosogató, sütő, főzőlap, mikró stb. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát.

A képeken látható bútorokkal együtt eladó a lakás, ezért ide tényleg csak a személyes holmikat kell hozni költözéskor.
Az utcán is ingyenes a parkolás, de erre nincs szükség, hiszen a távirányítóval nyitható kapun keresztül megközelíthető a belső udvar, ahol saját parkolóhely is található a ház mellett.

A belváros, uszoda 10, míg a Bregyó szabadidőcentrum, Vidám parki tavak 5-5 perces sétával elérhetőek.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy ilyen szintű új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

PRÉMIUM
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban