Kertvárosi 80 nm-es ingatlan

203 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 80 m2-es családi ház, Debrecentől 10 perc távolságra, Martinka városrészen.

Nyüzsgő, rohanó városi élet helyett, csendes, pihentető környezetben képzeli el életét?

A fotó nem illúzió: magas fák árnyékában vezet az út a 12 méter széles utcafront valamint 90 méter hosszú telek középső részén, elszeparáltan található 2 szobás lakóingatlanig.

Az ingatlan az elmúlt hónapokban külső felújításon esett át, új tetőszerkezetet kapott, melyre cserepes lemezzel fedés került,10 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel.
A homlokzat szintén 10 cm-es szigeteléssel és festéssel lett ellátva, műanyag, hőszigetelt nyílászárói redőnnyel felszereltek.
2 fő részére az áram és földgáz fogyasztás a kedvező rezsi értéken belül marad (számlával igazolva) + éjszakai árammal rendelkezik.
Fűtése konvektoros.

Helyiségei:
- 2 szoba (16 m2,16 m2),
- étkező + konyha + spájz (22,5 m2),
- fürdőszoba (5,5 m2),
- kényelmes méretű előtér (8,6 m2)
- továbbá 2 db tároló

Alacsony rezsi. Vezetékes ivóvíz, villany, gáz szolgálja a lakók kényelmét.

A telken belül több autó beállására van lehetőség, az utcafront közelében 1 db autó elhelyezésére könnyűszerkezetes garázs áll rendelkezésre.

A 1097 m2 telek, ingatlan bővítésére illetve szabadidős tevékenységek kialakítására is bőven ad lehetőséget, a meglévő faállomány megtartása mellett.
Utca fronti részen árnyékot adó díszfák találhatók, az épület előtti teraszt diófa árnyékolja, a telek végére fiatal gyümölcsös került telepítésre.

Per- és tehermentes. Rendezett tulajdoni viszonyokkal.
Azonnal költözhető.

A tulajdoni lapon művelési ág alól kivont gazdasági épület megnevezésű, mely lakóházzá minősíthető, amennyiben az utcafront irányába hozzáépítenek.

Kérdéssel, megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!
Tekintse meg, tegyen bátran ajánlatot.

Marti Elvira

Marti Elvira

Ingatlanértékesítő
Debrecen
+36 (30) 339 1481
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban