Kertvárosi nyugalom Budafokon

1063 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Új tulajdonosát keressük egy 2 szobás, I. emeleti, felújítandó, kertvárosi lakásnak a budafoki Kísérleti lakótelepen, a József Attila utcában. A lakótelep a Nagytétényi úti hegyoldalra épült az 1960-as évek végén csúszózsalus technológiával.

A lakás 49 m2 alapterületű, jelenlegi felosztása: 2 teljes értékű szoba, konyha, spejz, kádas fürdőszoba, WC, előszoba beépített szekrénnyel. Az ingatlan továbbá egy kényelmes 6m2-es erkéllyel is kiegészül. A társasház hőszigetelt, az ablakok műanyag nyílászáróval és redőnnyel vannak ellátva, így rendkívül kedvező fűtési költséggel számolhatunk. A lakás közös költsége havonta 8500Ft.

A lakás elhelyezkedése kiváló, Budafok kedvelt, családias, zöldövezeti részén helyezkedik el kitűnő tömegközlekedési elérhetőséggel.
A lakástól mindössze 400 m-re található a 33, 133E, 213, 214-es buszok megállói, az elővárosi vasúti megálló (Háros) 500m-re. A Campona bevásárló központ 3 buszmegállónyi távolságra van, az ellenkező irányba indulva pedig 3-4 perc alatt Budafok központját érhetjük el (busszal/kocsival).
A környéken játszóterek, kutyafuttató, bölcsőde, óvoda, iskola mind könnyedén, gyalogosan is elérhetőek.

A 15 lakásos társasházban a lakóközösség kulturált és csendes. Parkolási lehetőség díjmentesen a ház előtt biztosított.

Megtekintési szándékával keressen bizalommal elérhetőségeimen.

A meghirdetett ár IRÁNYÁR!

Nagyapáti Csilla

Nagyapáti Csilla

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 999 2929
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.