Kertvárosi Tégla lakás!

747 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tisztelt Érdeklődő!

Szeged-Újszeged-en, a Fő fasoron eladó, ez a nappali plusz 4 hálószobás, belső két szintes tégla lakás. A lakás alapterülete nettó 72nm ami bruttó 110nm. Az épület az 1990-es évek elején épült téglából, a lakók az épület falait hőszigeteléssel látták el.

A lakás 2. emeleti, és a lakáson belül jutunk fel a társasház 3 emeletére, ami gyakorlatilag a padlástér. Minden nyílászáró eredeti fa, akkori hőszigetelt üvegezéssel, ezeket érdemes már kicserélni modernebb nyílászárókra. Az ingatlan esztétikai állapota a képeken látható, igény szerint átalakítások lehetnek szükségesek. A fűtés gáz-cirkó kazánnal megoldott, lapradiátor hőleadókkal.

A társasháznak van saját udvara, amely füvesített, pihenésre ad lehetőséget és minden lakásnak van egy kb 3nm-es saját tárolója.

Buszmegálló az épület 50 méteres távolságában elérhető.

Az ingatlant a tulajdonos már nem lakja, gyorsan birtokba vehető, kulcsom van hozzá, rugalmasan megtekinthető. A képeken látható bútorok megegyezés tárgyát képezhetik.

Közös költség: 10.757Ft /hó (tartalmazza a szemétszállítást, a takarítást a lakók maguk között oldják meg)

Ha lát benne fantáziát és szeretne Szeged nyugodt kertvárosában lakni, jöjjön el, nézze meg.
Nézze meg az alaprajzot az elrendezés miatt.

Iár.: 43.99M Ft

Amennyiben kérdése merül fel, illetve megtekintené, kérem keressen elérhetőségemen. Irodánk munkáját CSOK és Hiteltanácsadó illetve Ügyvéd és Energetikus is segíti.

Szirbik Sándor
70/606-3597
szirbik.sandor@ving.hu

Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban