Kertvárosi téglalakás, a nyugalom szigete

363 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár legnépszerűbb kertvárosi részén, az Almássy telep közepén kínálom eladásra, ezt a felújításra szoruló 3 szobás, 1 emeleti tégla lakást. A nappali és 2 szoba, konyha, spájz, fürdő, wc, 2-4 személyből álló családok számára is élhető környezetet biztosít, minimális rezsiköltséggel. Ráadásul egy garázs is megvásárolható hozzá a bejárattal szemben.

A ház külső homlokzata már megújult. A lakásban a fürdőszoba korábban már fel lett újítva. A folyosón és a konyhában padlólap, a szobákban parketta található. A többi helyiség pedig rendkívül jó állapotban van. A mai kor igényei szerint, azonban érdemes felújítani. A belső falak szinte mindegyike válaszfal, azért aztán egyedi elképzelések megvalósítására is alkalmas ez a lakás.

A fűtés gázkonvektorokkal működik. Ezzel lehetőséget adva, hogy helyiségenként egyedileg legyen szabályozva a hőmérséklet.

Nagyon fontos, hogy a lakáshoz tartozik, egy 10 négyzetméteres pincehelyiség is, ahol a hűvös klíma ideális helyet biztosít a befőtteknek és akár a nagy tételben bevásárolt zöldségnek, gyümölcsnek és a füstölt áruknak is. Persze nem csak ezeknek, hanem minden másnak jut még hely benne, amit nem szeretnénk a lakásban tárolni.

A ház mellett mindig van parkolóhely, annak köszönhetően, hogy az itt lakók számára külön parkoló van biztosítva. De a külön megvásárolható garázs előtt is lehet parkolni. A 24 négyzetméteres garázsban megoldható akár még az elektromos autó töltése is.

Elhelyezkedés szempontjából nagyon csendes, nyugodt helyen van ez az otthon. A városközpont autóval csak pár perc, mint ahogy az autópálya elérése is. Aki pedig esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy az Öné lesz vagy valaki másé ez a ritka jó helyen levő lakás?

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban