Két egységes családi ház eladó Hévízen

514 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok HÉVÍZ nyugati részében egy szinte teljeskörűen felújított tégla építésű 120 m2-es nagyságú családi házat, mely két külön bejárattal rendelkezik és alkamas szobakiadásra illetve azoknak, akik két generációnak keresnek ingatlant, sőt akár egy jó beruházásnak is megfelel, kihasználva Hévíz adta turisztikai lehetőségeket, nem kis hozamot tudna termelni az évek során.

Felosztása:
Az ingatlanhoz két szint tartozik. Egyszer a lakószint és ezalatt ugyanekkora felületen, de kisebb belmagassággal egy pince. Az utóbbi tökéletes kiskonyha, garázs, raktár kialakítására. Itt kap helyet a kazánház is. Ezen a szinten van egy tusolós mosdó is toalettel.
A lakórész déli felében található 1 nappali konyhával, étkezővel, 2 hálószoba és egy komplett kádas fürdő toalettel.
Az északi felén egy nappali, kisebb konyha, étkező, 1 hálószoba és egy tusolós, kádas fürdő szintén toalettel.
A helységek elhelyezkedése praktikus, valamennyi helység nagyon kellemes, jól át lett gondolva!
Eredetileg ez egy családnak lett tervezve, ami természetesen visszaállítható szintén kevés változtatással. Igénytől függ.

Fontosabb jellemzői
• A ház a 80-as években épült. Ez a tulajdonos 2019-ben kezdte meg az épület felújítását. Szigetelve lett az épület, új színt kapott, a kert komplett átépítésen ment keresztül, csinosították folyamatosan. A pinceszintre autóval be lehet menni, de csak egy kis autó fér be. A lakószintre néhány lépcsőn lehet bejutni, a pinceszintre megvan a lejáró. Az udvarban található kialakított parkolóba külön kapun lehet bejutni.
• Az ingatlannak fehér műanyag nyílászárói vannak. A felújítás során minden ki lett cserélve, beleértve a villanyvezetékeket, gázt, kazánt, radiátorokat stb. Az árnyékolásról redőny gondoskodik.
• Az épület fekvése kiváló, viszonylag nyugodt utcában helyezkedik el. A központtól kb 1km. Fekvése keleti, déli és nyugati, tehát az ingatlan folyamatosan kapja a napfényt. A szobák utcára nézők, ott egy nagyon kellemes előkertre néznek az ablakok. A nappali, konyha és a terasz a belső kertre tekint.
• Fűtéséről Vaillant központi gázkazán gondoskodik radiátoros megoldással. Az épület hűtéséről 2 inverteres klíma gondoskodik igény esetén.
• Az ingatlanban meleg és hideg burkolat található.
• A ház teteje zsindelyes.

Aki még nem volt itt Hévízen, annak érdemes tudni, hogy Zala-megyében, a Balaton dél-nyugati szegletében, Keszthelytől 8, Budapesttől mintegy 200 kilométerre helyezkedik el, változatos természeti tájon.

Az immáron teljes egészében megújult belváros, és a Tófürdő megújult Wellness és Terápiás Centruma új, színvonalas szolgáltatásokkal várja a pihenni, gyógyulni vágyókat.
A Hévízi Gyógytó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava, mely testet és lelket egyaránt felüdít. Magyarország legrégebbi és legismertebb gyógyfürdője.
Hévíz egy csodálatos hely, ahol rengeteg turista megfordul és nagyon sok külföldi vendég immáron már helyi lakosnak is mondhatják magukat.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, vagy kérdése van, kérem hívjon bármikor és jöjjön el velem, hogy személyesen is megmutathassam ezt a kihagyhatatlan lehetőséget!
A vírusra való tekintettel mindent megteszünk, hogy gördülékenyen menjen akár a bámutatás akár az eladás, rugalmasak vagyunk. Ne riassza el semmi, az ingatlannal kapcsolatos tudnivalókat mégegyszer átbeszéljük és komolyabb érdeklődés esetén megszervezzük a megtekintést. Ha oda kerülne a sor, igény esetén az adásvétel digitálisan is lefolyhat.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.