Két generáció is ideális családi ház a 22. kerületben!

94 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Akár két generáció számára is ideális választás! Alakítsa saját elképzelései szerint!

Megvételre kínálom a 22. kerület, Budatétény, csendes, nyugodt utcájában található, kétszintes, dupla komfortos, nettó 180 m2-es, 6 szobás, önálló családi házat, pincével, melléképülettel, nagy méretű, 1059 m2-es telken.

Ingatlan:

Az 1059 m2-es telken, 1962-ben kisméretű téglából épült a jelenleg látható ház alapja amely 2010-ben nyerte el jelenlegi formáját.
2010-ben az eredeti épület főfalakig bontásra került, az alap meg lett erősítve majd kapott még egy szintet, új cserép tetőt, új burkolatokat, nyílászárókat, tömör réz villanyvezetékeket ( 3 fázisú áram bekötve ) illetve új gáz vezetékeket és csatornát. A födémek és a tető szigetelve lett.
Esztétikailag felújítást igényel viszont műszakilag és szerkezetileg kiváló.

A földszinten találunk egy konyhát étkezővel, kamrát pince lejárattal, nappalit, szobát, előszobát, gardróbot, zuhanyzós fürdőszobát.
Az emeleten 4 szoba helyezkedik el, háztartási helyiség és egy befejezetlen fürdőszoba.

Jelenleg a ház fűtéséről a 2018-ban beszerelt Hajdu-HGK 36 típusú kondenzációs gázkazán gondoskodik, emellett a nappaliban kialakításra került vízteres kandalló csövezése, így azt könnyedén tudjuk csatlakoztatni a rendszerhez illetve a pincében találunk vegyes tüzelésű kazán csatlakozási lehetőséget.
Az étkezőben és a konyhában padlófűtés és radiátor, a többi helyiségben radiátorok találhatóak.

A telken lévő melléképület a térképen szerepel, garázs építésének céljára a helye ideális, víz, villany, gáz bekötése megtörtént.

Lokáció:

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, csendes, nyugodt környéken található. Az utcában körülbelül óránként 1 autó fordul meg.
Campona,óvoda, iskola, kisbolt, Művelődési központ, uszoda a pár perc autóútra találhatóak. A Kelenföldi pályaudvar és a Móricz Zsigmond körtér közvetlen buszjárattal elérhető.

A látványtervek a leendő, lehetséges állapotot mutatják.
Amennyiben hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!
Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.

Dávid Gábor

Dávid Gábor

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 395 9545
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban