Két generációra hangolt otthon

68 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 500 nm-es telken 110 nm-es ikerház + 35 nm különálló lakóépület

A 2 generációs családi ház, a Falóger városrészen, Budai Nagy Antalból nyíló egyirányú utcában.

Az ikerház a nyeles telek, utcától távolabbi részén található, szomszédtól teljesen elszeparálva, telekviszonyok rendezettek.
Az ingatlan az 1980-as években épült masszív kialakítással, beton alapra, tégla falazattal, mely hőszigetelt, a falakat beton födém zárja. Lemez borítású alacsony sátortetőt kapott így a padlástér tárolónak is ideális. Külső lépcsőn könnyen megközelíthető.

A 9 méter széles utcafronton fedett könnyűszerkezetes gépkocsibeálló található, mögötte parkosított udvar, kerti tó, a telek végét nagyméretű épített, fedett terasz zárja kemencével, grillsütővel.

A parkosított kert mellett hosszában helyezkedik el a főépület és a különálló lakóépület. A lakóépületek mögött elszeparáltan 2 db melléképület található.

Az ingatlan ablakai K-Ny-i fekvésűek, hőszigetelt műanyag nyíllászáróval, szúnyoghálóval, redőnnyel felszereltek.

Fűtése gázcirkó és vegyes tüzelésű kazánnal egyaránt megoldott.

A főépület szobáinak elhelyezkedése és méretei ideálisak, átgondoltak (24 nm, 17 nm, 13 nm) tájolásuknak, nagy ablakainak köszönhetően világos, barátságos terek.

A fürdőszoba-konyha–nappali-előtér helyiségei, mely a főépület területének felét foglalja magába, felújítás, modernizálás alkalmával némi átszervezéssel fürdőszoba-mosókonyha, kertkapcsolatos amerikai konyha-nappali kialakítást tesz lehetővé.

A különálló lakóépület meglepően tágas, világos. Igényeknek megfelelően burkolat és fürdőszoba felújítást igényelhet.

Mindkét lakrész közvetlenül kapcsolódik a kevés gondozást igénylő, kialakított zöld területtel, ezét különösen tavasztól-őszig a szabadság érzése garantált!

Az ingatlan per- és tehermentes,

Nézze meg! Tegyen ajánlatot!

Marti Elvira

Marti Elvira

Ingatlanértékesítő
Debrecen
+36 (30) 339 1481
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban