Két generációs nagy családi ház Orosháza belvárosában

7374 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Városi Ingatlaniroda (VING) megvételre kínálja a megbízásában levő családi házat.

A családi ház Orosháza belvárosában csendes utcában található, egy polgári jellegű ikerház, azonban teljesen külön álló telek és önálló hrsz.-el rendelkezik, alkalmas vállalkozás üzemeltetésére is a különálló melléképületben, az össze alapterülete meghaladja a 300 m2-t.
Az ingatlan adottságaiból kiemelném, hogy több generáció lakhatására alkalmas mivel az emeleti rész külön bejárattal rendelkezik! Az ingatlan tájolása is nagyszerű, kelet – dél - nyugat fekvésű.
Az ház1940-es években épült, nagyméretű tégla falazatú, utólagosan mindhárom külső oldala Nikecell hőszigetelést, és mosható vakolatot kapott. Az ablakai felújítva, a külső oldalon kétrétegű Hungaropan üveggel lettek ellátva.
A főépület hasznos alapterülete ≈ 103 m² + az udvar felől kb.: 30 m2 fedett terasz is tartozik hozzá.
A földszinti részben található 2 hálószoba, egy dolgozó szoba, amerikai konyhás étkezős nappali, fürdőszoba, kamra, külön álló WC, és előszoba. A nappaliból nyíló ajtón keresztül juthatunk ki a fedett terasz részre, ezen keresztül az udvarra.
Az emeleti részen ki lett alakítva 2x kétszobás lakrész, amely mindegyike rendelkezik saját fürdőszobával, ezen belül tusoló, mosdó WC-vel, és a két lakrésznek egy közös konyhája van.
Beépített tetőtéri hasznos nettó terület ≈ 67 m², figyelembe véve a belmagasságot, de bruttó területe ≈ 80 m2.
Födém szerkezete fa és duplázott USB lapok a gerendák köze hőszigetelt, a tetőhéjazat üveggyapottal szigetelt és zsindelylemezzel fedett.
A ház fűtése kombinált, padló fűtés és acélradiátoros, gáztüzelésű kazánnal és a fotókon is látható vízteres Zsolnai kerámia fatüzelésű kályhával. A lakóház rendelkezik mindkét lakrészben hűtő-fűtő klímaberendezésekkel is. Elektromos hálózati csatlakozása: 3 x 220 V 25 A, plusz külön a vezérelt, 220 V 40 A

A telek hátsó részében a telekhatárra (mezsgyére) épített, (1995 - 96-os években épült) melléképület található, melynek alapterülete ≈ 70 m² a beépített tetőtéri rész hasznos terület ≈ 55 m². A nyári konyha alatti szigetelt tároló pince területe ≈ 8 m². Alsó részben van egy dupla garázs, melyben szerelőakna is található, ezen kívül tároló, műhely és nyári konyha van.
A felső részben két szoba (tetőrészbe rejtett beépített szekrénnyel), tusolós fürdőszoba wc-vel, és közlekedővel ellátott.
Főfal szerkezete kifelé tégla, a belsők részben vályogból készültek. Északi és déli külső oldala Nikecell szigeteléssel és mosható vakolattal ellátottak. Födém szerkezete fa, tetőhéjazat üveggyapottal szigetelt és Lindab lemezzel fedett.
Fűtése kombinált, alumínium és acélradiátor, gázkazánnal. Mindkét épületnek külön gázcsatlakozása és gázmérője van, a hátsó épület elektromos almérővel felszerelt.
Az udvar parkosított, és térkő burkolattal ellátott. A garázskapu, és az utcai főkapu elektromosan nyitható, csukható.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy kérdései vannak, forduljon hozzám bizalommal a megadott telefonszámon.
Az irodánk teljes körű szolgáltatással várja. Ügyvédi, energetika, és hitelügyintézéssel segítjük.

Poltz József

Poltz József

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 386 5745
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban