Két generációs ritkaság Sarkadon

2443 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Városi Ingatlaniroda eladásra kínál Békés Vármegyében, Gyulától 15 km-re Békéscsabától 30 km-re Sarkad egyik csendes kis utcájában a teleki részen egy 916 m2 -es telken, egy 7 szobás nappalis 170 m2-es, tégla építésű családi házat.

Az alsó szinten található három szoba egy fürdőszoba valamint egy étkező konyhával . A felső szinten négy szoba egy amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és egy tároló helység . az ingatlan felső szintje teljesen külön bejáratú így alkalmas két generáció lakhatására vagy akár apartmanozásra is valamint külön elmérő órákkal rendelkezik, így könnyen elszámolható a fenti fogyasztás A tető is jó állapotú az eresz csatornák újak így azzal se lesz gondja leendő tulajdonosának. Az ingatlan fa nyílászárókkal rendelkeznek amelyek redőnnyel vannak ellátva. Az otthon melegét konvektorok biztosítják a meleg vizet villanybojler állítja elő. A felső szint esztétikai felújítást igényel.

Telken található továbbá egy kb 20 m2 garázs illetve állattartásra alkalmas épület is. Városi CSOK igényelhető az ingatlanra.

Részei:
- hét szoba
- 2 konyha
- előtér -kamra
- nappali
- 2 fürdőszoba
- wc

Amennyiben ez a jó állapotban lévő családi ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a
06/70 384-66-53-as telefonszámon a hét bármely napján.
Molnár János ingatlanértékesítő
molnar.janos@ving.hu
www.ving.hu

Molnár János

Molnár János

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (70) 384 6653
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban