Két genereciós ház, családi ház vagy társasház?

1967 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Hódmezővásárhelyen a Belvároshoz közel, kertvárosias környezetben eladó, egy 745 négyzetméteres telken fekvő családi ház. Jelenleg szálláshelyként működik; folyamatos, stabil bevétellel. Családok, munkások és sportolók foglalnak benne szállást, hiszen kiváló elhelyezkedésű: a strandfürdő mindössze 250 méterre helyezkedik el, ami több jelentős sporteseménynek ad helyet, a városközpont rövid sétával elérhető, buszmegálló és vasútállomás kb. 700 méterre, a hamarosan átadásra kerülő tram train megálló karnyújtásnyira lesz.
Az épület 2 szintes, összesen bruttó 213, nettó 194 négyzetméteres és 2 részből tevődik össze; található benne egy kisebb 4 fő és egy nagyobb 13 fő elszállásolására alkalmas apartman, külön-külön bejárattal. A kis apartman nappali+2 szobás, fürdőszobával és egy teakonyhával. A nagy apartman 2 szinten helyezkedik el, az alsó szinten találjuk a hozzátartozó konyha-étkezőt, egy szobát és az abból nyíló fürdőszobát. Az emeleten kapott helyet 5 szoba és a frissen felújított fürdőszoba.

Az épületről:
1980-ban téglából építették, 2006-2007-ig teljes körű felújításon és átalakításon esett át. Ekkor került felújításra többek között a tető is, korszerű megoldásokkal: szellőző cserepek, párazáró fólia és hőszigetelés. A nyílászárók az alsó szinten hőszigetelt üvegezéssel műanyagok, a felső szinten a tetőtéri ablakok fából készültek szintén hőszigetelt üvegezéssel, valamint egyedi fa beltéri ajtók kerültek beépítésre. A használati melegvizet és a radiátoros fűtést gázkazán biztosítja. Az alsó szint teljesen klimatizált, a felső szint klimatizásának előkészületei megtörténtek, csak a beltéri egységek beépítése vár az új tulajdonosra. A biztonságról riasztó-és kamerarendszer gondoskodik.
A ház előtt 3 és az udvarban további gépkocsi beállók megtalálhatóak.

Az ingatlan elhelyezkedésének és elrendezésének köszönhetően alkalmas lehet akár több generáció együttélésére, akár társasházzá is átalakítható, irodáknak, üzlethelyiségnek és orvosi rendelőnek is ideális.

Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérem keressen fel az elérhetőségeim bármelyikén!

Járai Viktória

Járai Viktória

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 705 3426
Járai Viktória

Járai Viktória

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 705 3426

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.