Két ház egy áráért Győrladaméron

3079 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagy ház ,nagy lehetőségekkel Győrladaméron!
Akár több generáció is elfér kényelmesen ebben az ikerházban. Együtt, de mégis külön!
Megvételre kínálok Győrtől pár percre, Győrladaméron egy 1423 nm-es telken két ikerházat. A házak külön helyrajzi számmal rendelkeznek, így akár teljesen különállóként is funkcionálhatnak.
Az ár a követlezőket foglalja magába:

1.házrész
1963-ban épült,bruttó 90 nm-es ház, melyben egy nagyméretű előszoba, 2 nagyméretű szoba, egy étkezős konyha, kamra, és egy fürdőkádas fürdőszoba kapott helyet.
A házban a külső nyílászárók mind műanyagok, az ablakok redőnyözöttek. A fűtés gázfűtés,konvektoros hőleadókkal, illetve a ház egyik éke a nyagyméretű cserépkályha. A melegvizet bojler biztosítja. A bejárat előtti fedett terasz kítűnő helyet biztosít a reggeli kávé elfogyasztására, vagy egy nyáresti borozgatás helyszínéül is szolgálhat. A ház cseréptetővel rendelkezik.

2.házrész
A második ház 2000-ben épült, az alsó szint nettó 70 nm-es. Itt egy előszoba, amerikai konyhás nappali, fürdőkádas fürdőszoba, háztartási helység és kamra kapott helyet. A tetőtér teljesen beépítésre került, itt egy dolgozósarok, mely akár gyereknappaliként is funkcionálhat, 3 hálószoba, gardrób és egy zuhanykabinos fürdőszoba kapott helyet. Ebben a házban az ablakok fa ablakok, melyek redőnnyel szintén fel vannak szerelve. Itt radiátoros hőleadók vannak, melyet egy a nappaliban elhelyezett kandalló egészít ki.

A kertben egy nagyméretű fedett kocsibeálló, egy 20 nmes melléképület található, mely jelenleg irodaként funkcionál. Ezek mellett kemence, kerti tó, nagyméretű gyümölcsfák, fúrt kút kapott helyet. A kapu egyedi, kézzel készített kovácsoltvas kapu, mely távirányítóval is működik.

A két ház jelenleg egy fallal érintkezik, így ikerházként funkcionál, de akár egy falba kivágott ajtó segítségével ( erre van lehetőség ) egy nagyméretű családi ház is kialakítható.
Az ingatlan per-és tehermentes.

Hívjon, egyeztessünk időpontot, és tekintse meg az ingatlant!

Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére:
-ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás és kiemelt méretű vevői adatbázis)
-banksemleges hitelügyintézés vevőink részére
-adás/vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás.
-energetikai tanúsítvány készítése.
Ha kérdése van, állok szíves rendelkezésére elérhetőségeimen, akár hétvégén is!

A hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok és információk az Eladó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Czuprák-Csehi Bettina

Czuprák-Csehi Bettina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 639 8333
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.