Két lakrészes családi ház eladó

11245 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálunk Pusztaföldváron, Békés megyében egy közkedvelt helyen lévő, felújítandó, nagy területű családi házat.

Az ingatlan jelenleg két lakrészből áll, mely akár eggyé is alakítható, egy fedélszék alatt helyezkednek el. Mindkét lakrészben viszonylag nagyméretű szobák kerültek kialakításra, melyek végső funkcióját a leendő tulajdonos igényeinek megfelelően alakíthatja ki.

A vegyes falazatú házból, felújítást követően, melyre jelen időszakban családok részére több támogatási lehetőség is lehetőséget nyújt, egy tágas, napos családi otthon alakítható ki.

Az ingatlan jelenleg összközműves. Az első lakrészben konvektoros fűtés áll rendelkezésre. A második lakrész nem komfortos.

Ajánlom nagy családoknak, akik egy mindenki számára megfelelő területű otthonra vágynak. A ház felújítandó, viszont az eladási ára megengedi, hogy felújítást követően értéktartó ingatlannal rendelkezzünk.

A településen minden a hétköznapokon szükséges, megtalálható, működik. Óvoda, általános iskola kis létszámú csoportokkal, családias hangulatban. Kultúrház, könyvtár, sportolási lehetőség. Kiváló egészségügyi ellátás. (háziorvos, fogorvos, gyermekorvos) Szociális ellátás.
Rendkívül színes kulturális élet működik a településen az alacsony lélekszám ellenére. Számos civil szervezet kínál lehetőséget, hogy önkéntes munkával részt lehessen venni a falu életében.
A környező településeket busszal, autóval tudják megközelíteni, rövid idő igénybevételével. A környező nagyvárosok (Békéscsaba, Szeged) is rövid időn belül elérhetőek. Orosháza viszonylag jó munkaerőfelvevő képességgel rendelkezik.
Az új tulajdonos a házzal együtt egy nyugodt, emberközeli élhető lakóhelyet tudhat magáénak itt Pusztaföldváron. (Békés megye)

Ha ez a lehetőségekkel teli ingatlan felkeltette érdeklődését, kérdése van, hívjon bizalommal!
Tóth Alíz
+36-70/674-2222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

5 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban