Két patak a határ, ilyet máshol biztosan nem talál

5146 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest és Solymár határában, közvetlenül két patak, az Arany hegyi és a Határ-réti patak által határolt telken, ezek torkolatánál, 161 m2 hasznos területű kétgenerációs, felújítandó családi ház eladó, Solymár külterületén.

Az ingatlan, kivett lakóház és udvar besorolású 407 m2 alapterületű telken, továbbá 641 m2 alapterületű, szántó besorolású telken található. A ház egyben, mindkét telekrésszel együtt eladó, egymástól el nem különíthető, mivel a szántót egyébként nem lehet más irányból megközelíteni csupán a házhoz vezető hídon keresztül.

Sok zöld növénnyel, fákkal beültetett, kis kerti tóval, locsolásra alkalmas kúttal a kertben. A locsolást egyébként a patakokból is meg lehet oldani, vízben itt aztán nincs hiány.
Igazi különlegességet adnak a patakok. Körbe nézve az ingatlanpiacon, még hasonlót sem lehet találni.

A ház felújítása, igény szerint esedékes, festések, burkolatjavítások, nyílászáró cserék indokoltak lehetnek.
Az ingatlan vételárának kialakításánál ezt figyelembe vettük.

A képek és az alaprajzok segítik kialakítani az ingatlanról alkotott képet, de a megtekintéssel lesz teljes az érzés, ezért ne habozzon felhívni, mielőtt más ezt megteszi.

Mivel három bejárata van a háznak, akár három külön lakás is kialakítható.

A közlekedés kiváló, kb. 300 méterre van a buszmegálló, mellyel egy megállót utazva a solymári Auchan áruház elérhető, de gyalogosan sem jelent nagy traumát egy bevásárlás.
A 10-es számú főút, az utca végén, kb. 150 méterre található, éppen annyira van messze, hogy az autók zaja már nem zavaró.

Amennyiben Budapesthez nagyon közel, jó közlekedés mellett, kevés szomszéddal, intim környezetben szeretne élni, ne vásároljon ingatlant máshol, mielőtt ezt nem látta.

Az ingatlan, irodánk kizárólagos kínálatában érhető el, bármikor tudom mutatni, ugyanis az egyik közeli házban lakom és történetesen rokonaim a tulajdonosok.

Nagycsaládosok, összeköltöző családok jelentkezésére számítok leginkább.

Az ingatlan kizárólag készpénzre vásárolható meg és semmilyen formában nem alku képes.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hagsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Régióvezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban