Két szobás lakás eladó Kiszuglóban, szuper áron!

568 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiszuglóban, pár perc sétára az Egressy úttól, egy csendes utcában található téglaház első emeltén eladóvá vált egy 43 nm-s lakás.

A gyönyörű, klasszikus, gangos bérházat az elmúlt években renoválták: tetőszerkezete és homlokzata megújult, szigetelték, újak a postaládák, valamint az udvart és lépcsőházat is újraburkolták.

A lakás az első emeleten, a folyosó végén található, így előtte egyáltalán nincs átmenő forgalom. A szomszédok csendesek, ismerik egymást.

A lakásba lépve egy előtér illetve a konyha fogad. Innen tudunk továbbjutni a kb 15, majd onnan tovább a kb 20 nm-s nagyobb szobába. A két szoba között csukható, üveges ajtó van. Mivel a belmagasság 3,65m, így bármelyik szoba könnyen galériázható. A szoba ablakai egy csendes, forgalom nélküli zöldterületre néznek.

Az előszobából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba + mellékhelyiség.

Meleget egy konvektor biztosítja, a melegvizet bojler adja. Mivel az elekromos hálózat bővitve lett, így a konvektor esetleges lecserélése esetén akár elekromos fűtés is lehet a lakásban. Ha valaki a kondenzációs kazán mellett teszi le a voksát, a kémény bélést el lehet kerülni, ugyanis a fürdőszobai ablak világítóudvar felé néz, ahol a kivezetés könnyen megoldható. A bojler váza régebbi, de a teljes belső szerkezet cserélve lett tavaly.

A falban található villany-, valamint vízvezetékek, a ház fő gáz vezetéke, valamint a lakás bejárati ajtaja is mind cserélve lettek az elmúlt néhány évben. Esztétikai felújítás, a konyhában, esetleges burkolás, a szobai faparketta felcsiszolása és lakkozása vagy egy szalagparketta lerakása után újszerű lehet a lakás, azonban ezek közül egyik sem szükségszerű.
A szoba ablakai jó minőségű faablakok.

A közösköltség 11.000 Ft, a ház nagy felújításainak költségei már ki lettek fizetve.

A rendezett pinceszinten a lakáshoz egy saját, kb 3-4 nm-s tároló tartozik.
A parkolás a környéken ingyenes.
A környék remek; néhány perc sétára elérhető távolsgában vannak intézmények, iskolák, óvodák, üzletek, de tömegközlekedéssel több nagyobb csomópont elérhető max 10 perc alatt.

Ajánlom a lakást fiataloknak és kevésbé fiataloknak lakhatásra valamint rendelőnek/irodának egyaránt.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.