Két szobás tégla lakás panelnál is olcsóbban

6024 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr- Nádorváros részén eladóvá vált egy csendes, remek tájolású téglalakás! A 4 szintes ház 4. emeletén található ingatlan egy rendkívül csendes utcában, zöld környezetben található.

Területe 53 nm, mely jelenlegi elosztását tekintve nappali + 1 háló, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba és előszoba. Ha valaki kisebb átalakításra szánja el magát, akkor egybenyithatja a konyhát és az étkezőt, de a nappaliban egy amerikai konyha kialakítása után akár + 2 különnyíló hálószobát is kaphatunk.

A szobák parkettásak, a konyha és fürdő járólappal burkolt. A lakás minden ablaka műanyag, redőnyös és szúnyoghálóval ellátott.
A lakás fűtését és a melegvizet gázcirkó biztosítja.

A földszinten közös biciklitároló valamint egy saját, zárható pince tartozik a lakáshoz.

Az ingatlan fekvése remek; dél-nyugati fekvésű, napfényes. Nyáron a fák miatt, és a szomszédos erkélyek hiányában akár csendes kávézásokat, meghitt vacsorákat is tarthatunk a közel 4 nm-s erkélyen.

A lakásban a bútorok maradnak, így ha Ön kiadni szeretné az ingatlant, akkor gyakorlatilag azonnal költözhet is bele a bérlő.

Nádorváros talán Győr legközkedveltebb kerülete; a Belváros, a busz-és vasútállomás, de a Vásárcsarnok 10 percen belül elérhető akár gyalog is.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 829 8863
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.