Két teraszos, igényes lakás Révfaluban eladó

928 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ez az igényes, otthonos, modern lakás lehet, hogy Önre vár?
Révfalu új építésű részén található ez az extrán felszerelt lakás egy 2012-ben épült, 13 lakásos társasház földszintjén. A 73 m2-es lakásban amerikai konyhás tágas nappali, két hálószoba, előszoba, fürdő, WC található és két terasz /összesen 13,87 m2/ saját zöldterülettel kapcsolódik hozzá. A lakás így 87, 25 m2.
A konyha teljesen gépesített, minden háziasszony álma! Mosogatógép, villanytűzhely, szagelszívó, hűtő, borhűtő található benne és a mosógép is itt lett elhelyezve, hogy tágasabb legyen a fürdőszoba. A hátsó 5,2 m2-es terasz és a hozzá kapcsolódó kertrész kiváló hely vendégfogadásra, beszélgetésre, reggelizésre.
A konyha egy elegáns bárpulttal csatlakozik a nappalihoz. A napfényes , tágas nappali és étkező a lakás ékköve. Egy kellemes 8,75 m2-es terasz parkosított kertrésszel tartozik hozzá, ahol napozni, olvasni, kávézni lehet.
A modern fürdőszobában fürdőkád és zuhanyzó is rendelkezésre áll. A WC külön helyiségben van, ahová kézmosót is beépítettek.
A lakás világítását az álmennyezetbe épített LED-izzók, szalagok, optikai kábelek varázsolják hangulatossá.
A hőszigetelt ablakokra redőnyt és szúnyoghálót szereltek . A szobák laminált parkettával, a többi helyiség kiváló minőségű járólappal burkolt.
A fűtés gázkazánról működik, amely egy külső saját folyosón található.A hűtésről inverteres klíma gondoskodik. A lakás biztonságát távfelügyeletre bekötött riasztó biztosítja.
Az épület háromszintes, zárt udvarán modern, szép játszótér és udvari gépkocsibeállók találhatók.
A parkolás ingyenes az utcán. A lakásnnak két saját bérelt tárolója van.
A vételár magában foglalja a beépített bútorokat, a konyhabútort és a konyhai gépeket, a fürdőszoba, folyosó bútorait. A többi berendezés, kerti bútor, játszótér megegyezés tárgyát képezi.
Az udvari gépjárműbeálló szintén megvásárolható, melynek ára 1,5 M .
Ragadja meg ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy Révfaluban, Győr kiemelt lakóövezetében , közel a belvároshoz, egy kertkapcsolatos új építésű, igényes, jó elosztású lakás tulajdonosa legyen! A lakás birtokba adása 2021 tavaszán lehetséges. Szükség esetén a tulajdonosok visszabérlik költözésig a lakást.

Adorján Éva

Adorján Éva

Kapcsolattartó
Győr
+36 (30) 408 8348
Adorján Éva

Adorján Éva

Kapcsolattartó
Győr
+36 (30) 408 8348

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.