Kétgenerációs családi ház a 18. kerületben

1181 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Gloriett-telep közkedvelt részén eladó egy 735 m2-es telken, 130 m2-es alapterületű, kétgenerációs, 3 szobás, üvegverandás kertes ház.

A nagyobb lakrészben amerikai stílusú konyha/nappali, két hálószoba, fürdőszoba és kamra található, ahol a tetőtér részlegesen van előkészítve a beépítésre. Itt kialakítható a későbbiekben még több szoba.
A kisebb lakrészben a konyhából nyílik egy tágas szoba, egy fürdőszoba és egy kamra, ahol a pincébe vezető lépcsőt találjuk. Apróbb munkálatokat, többnyire festést, modernizálást igényelhet.
A rendezett nagy méretű kertben egy garázs ad lehetőséget fedett parkolásra, de ezen kívül több autó is elfér a térkövezett, zárt részen.

Extrák közül a kamera rendszert, az elektromos úszó kaput és az üvegezett verandát emelném ki, ahol a két külön bejárat nyílik az épületbe, vagy a hátsó kert felé juthatunk ki a szőlőlugas alatt, ami a nyári hőségben kellemes árnyékot ad, ősszel pedig mézédes gyümölcsöt!

Rezsiköltsége alacsony, a gáz cirkó kazánt az épület szigetelése teszi hatékonyabbá. Az épület részleges felújítása 2019-ben fejeződött be, ami magába foglalta a tetőt, elektromos hálózatot, szigetelést és a nyílászárók cseréjét is.

Kiváló közlekedés, pár perc sétára van a buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, illetve különböző boltok, pékség és a Lidl is szinte karnyújtásnyira.

Tehermentes, tulajdonjoga rendezett, kiürítés után azonnal költözhető.

A hét bármely napján elérhető vagyok telefonon, hívjon bizalommal!

Keresztes-Nagy Tibor

Keresztes-Nagy Tibor

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 542 4317
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban