Kétgenerációs családi ház Mosonmagyaróváron eladó

3019 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mosonmagyaróváron 2 lakrész üzlethelységgel eladó
Mosonmagyaróvár kertvárosi részén eladó egy kétgenerációs családi ház, mely 1031 nm-es telekre épült. Az egyik lakrész 63 nm-es, mely nappali, 2 hálószoba, konyha, fürdő és előszoba helységből áll. A másik egy 25 nm-es garzon lakás: szoba, konyha, előszoba, és fürdőből áll.
Mindkét épület fűtését gáz cirkó kazán biztosítja, és meghagyták a vegyes tüzelésű kazánt is 1600 literes puffertartállyal.
Mindkét lakrész fűtését külön vezérlésű termosztát szabályozza. Ezen kívül egy 19 nm-es üzlethelység is kialakításra került, melyben víz, villany van. Az 1031nm-es telken termő gyümölcsfák vannak: cseresznye, meggy, szilva, alma, barack, és eper.
A közelben megtalálható, bölcsőde, óvoda, iskola buszpályaudvar, vasútállomás, M1 autópálya felhajtó.
Irányár: 34.990.000 Ft
Amennyiben a Mosonmagyaróvári családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.