Kétgenerációs családi ház, saját külön apartmannal!

15957 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tökéletes választás nagycsaládosok számára!

Gyulán a legdinamikusabban fejlődő és egyik legkedveltebb Paradicsomi városrészen eladásra kínálunk, egy 2002-ben épült tégla falazatú két generációs, több mint 200 m2-es sorházi házat. Az ingatlan tökéletes választás nagycsaládosok számára, vagy akik több gyermeket szeretnének, illetve olyanok számára, akik az idősődő szüleiket szeretnék maguk mellett tudni, mivel a 6 szobás, 2 fürdőszobás családi házhoz tartozik egy teljesen külön bejáratú és mérőórákkal rendelkező szoba, konyha, fürdőszobából álló garzon lakás is.

Az ingatlan elosztása: 1 nappali, 1 konyha, 4 szoba, 2 fürdőszoba, 2 Wc, 2 közlekedő, 1 gardrób, 1 műhely, illetve 1 dupla garázs.
A garzon elosztása: 1 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba, Wc.

A szobák padlószőnyeggel és parkettával, a többi helyiséget szép hidegbúrkolattal láttak el.
Az otthon melegét, és a meleg víz ellátását gázkazán biztosítja, és mindenhol padlófűtés található.

Jó minőségű műanyag hőszigetelt nyílászárók lettek beépítve, és a külső falazat is kapott 5 cm hőszigetelést, így a nagy alapterület ellenére is alacsony rezsivel lehet számolni.

Az ingatlanhoz tartozik egy szép előkert, ahol egy igényesen kialakított udvari étkező lett kialakítva, a hátsó parkosított kertben pedig egy nagy teraszt találhatunk, ahonnan egy igényes, gondozott kertet láthatunk.

A házat ajánlom figyelmébe összeköltöző családoknak, hiszen itt két generáció is kényelmesen elfér, úgy hogy mindenkinek megmarad a saját intim szférája. A közelben található élelmiszerbolt, zöldséges, játszótér

Kedves érdeklődő, amennyiben szeretné megtekinteni ezt az ingatlant, vagy bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzám bizalommal!

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban