Kétgenerációs ház, két külön lakrésszel

3314 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szentesen a Felsőpárti városrészében, kertvárosi lakóövezetben eladó ez a kétszintes, két generáció együttélésére alkalmas ház.
A telek területe 629 m2.
A lakóépület összesen 167m2 alapterületű , az udvaron 28m2 alapterületű a személygépkocsi tároló, és 18m2 alapterületű nyitott-fedett szín található.
Az ingatlan 3 fázisú áram, ivóvíz, szennyvíz, és gázbekötéssel rendelkezik.
A lakóépület földszintjén helyezkedik el udvar felől külön bejáraton megközelíthető 36.61m2 alapterületű lakás.
A földszinten utcafront felől külön bejáraton megközelíthető 130,55m2 alapterületű lakás. A lakások belső ajtón keresztül átjárhatók.
A lakóépület eredendően 1985-ben épült, beton alappal és lábazattal, vízszigeteléssel rendelkezik, falazata 30cm-es blokktégla hőszigetelő perlitvakolattal, födémje kiselemes vasbetonfödém, tetőszerkezete ácsolt faszerkezet, a szarufák és a fogópárok között szigetelő paplannal.
Az épület 10 éve került belső átalakításra - ekkor lett kialakítva a két önálló lakás - és egyúttal az épület felújítása is megtörtént. A nyílászárók cseréje, a homlokzat- és a tetőtér utólagos hőszigetelése, a tetőfedés cseréje zsindelyfedésre, új vízvezeték- és csatornahálózat, 3 fázisú elektromos vezetékhálózat, központi fűtési hálózat kétsoros lapradiátorokkal, kerámia és laminált parketta burkolatok, hőszigetelt álmennyezet, valamint diszperziós festés készült.
A régi gázkazán felszámolásra, a gázvezeték az ingatlanon belüli csatlakozó felállásig visszabontásra került. Az épület fűtését jelenleg fatüzelésű látványkandallók és elektromos kandalló biztosítja, a használati melegvíz előállítása két villanybojlerrel történik, de az újonnan kiépített központi fűtési és használati melegvíz hálózat lehetőséget ad gázüzemű- vagy alternatív energiaforrás felhasználására is.
A melléképületek mindegyike betonalappal rendelkezik, falazatuk blokktéglából készült, tetőszerkezetük anyaga fém, illetve fa.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel keressen bátran, a hét bármely napján.
A 06 -30/60 66 502-es telefonszámon várom hívását, Mélykúti Ferenc.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Hitel ügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással segítünk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.

Mélykúti Ferenc
PRÉMIUM

Mélykúti Ferenc

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szentes
+36 (30) 606 6502
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban