Kétgenerációs medencés ház Rákoskeresztúron

1054 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Remek állapotú, kétszintes, kétgenerációs, szigetelt családi házat kínálok megvételre egy autós forgalomtól mentes mellékutcában. Az épületnek két bejárata van, ezért nagyon egyszerűen két teljesen különálló lakásra osztható.
Hátul több helyiségből álló, közel 100 m2-es melléképület található, jelenleg az első mosókonyhaként, a második műhelyként, a többi 3 pedig garázsként ill. tárolóként használatos. Egy kisebb pince is van az egyik helyiség alatt, itt kapott helyet a gáz cirkó. A melléképületben otthoni vállalkozás megoldható, vízzel, villannyal, fűtéssel rendelkezik.
A szépen gondozott hátsókertben épített medence várja az új lakókat.
A ház földszinti részén a tágas előtér mellett egy konyha-étkezőt, nappalit, hálószobát és egy fürdőszobát találhatunk.
A tetőtérben egy hatalmas (32 m2-es) nappalit, egy hálószobát, kis konyhát és fürdőt alakítottak ki. A nappali két ablakkal rendelkezik, így kettéosztható, amennyiben még egy szobára lenne szükség. Az emeleti lakás használója egy jókora fedett teraszt is birtokolhat.
A nagyon jól megépített masszív házon nincs sürgős tennivaló. A vezetékekkel nem lesz gondja, azok már rézből vannak. A tetőfedés nagyjából 10 éve lett cserélve. A külső fa részek viszont festésre várnak.
Buszmegálló és vasútállomás néhány perces sétával elérhető.
Kérem hívjon, ha szeretné megnézni, rugalmasan tudom mutatni.

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban