Kétlakásos ház Rákoskeresztúr óriási telkén

1096 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Rákoskeresztúron, főútvonal mentén lett eladó egy hatalmas, 3 szintes, tégla építésű családi ház, mely egy kivételesen nagy, 1270 nm-es összközműves telken épült meg.
Több generáció számára is kényelmes otthon lehet. Ideális összeköltöző családok, vagy akár szobakiadással foglalkozó vállalkozás számára. A telek elhelyezkedéséből és méretéből adódóan tovább is beépíthető, mellyel egyidejűleg külön bejárat is nyitható a telekre a másik utcából.
A földszinten, mely egy külön bejáratú, önálló lakás, 3 szoba, fürdőszoba , WC, konyha és kamra található.
Az emeleti lakásban impozáns amerikai konyhás nappali, 4 hálószoba, fürdőszoba, külön WC kapott helyet. Szinte mindegyik szoba erkélykapcsolatos. A nappali olyan hatalmas, hogy akár még egy hálószoba leválasztható belőle.
A tetőtérben könnyűszerkezetes beépítéssel újabb 3 szobát, társalgót, zuhanyozós WC-t alakítottak ki.
Sőt, van még egy 30 nm körüli kisház is, pl. otthoni irodának, vagy egy személynek lakhatásra ez is megfelelő lehet. Egy szoba, konyha, fürdő van benne.
A fűtés gázkazánnal történik, külön a földszinti, külön az emeleti lakásban. Ez utóbbiban a kandallót is választhatja.
Az alsó szint (ez kb 90 m2) felújítandó állapotú, időszerű lenne ablakcsere, gépészeti felújítás és a burkolatok cseréje. A felső rész viszont szép állapotban van.
A hatalmas, ápolt kertben medence és kerti grillező is a lakók rendelkezésére áll és hamarosan egy nagyméretű szaletli is megépül. Garázsban parkolhat gépkocsija, de egyéb tároló épület is található a telken.
Rengeteg lehetőség rejlik az ingatlanban! Kérem, hívjon, ha nagyszabású terveihez keres főútvonal és remek tömegközlekedés melletti ingatlant!

Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

Prémium ingatlanértékesítő
Budapest 17. kerület
+36 (20) 472 9554
Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

Prémium ingatlanértékesítő
Budapest 17. kerület
+36 (20) 472 9554