Kétszintes családi ház, a városközpont közelében.

1929 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyula Fürdőváros magyarvárosi városrészén egy csendes, szép utcában található 1980-as években épült és 2018-ban felújításon átesett kétszintes családi házat.
Az ingatlan helyiségeinek elosztásából adódóan tökéletes akár több gyermekes családok részére is, mivel megtalálható benne egy tágas nappali, 6 szoba, nagy terasz és két erkély is.
Az épület kívülről hőszigetelt, nemesvakolattal ellátva, a nyílászárók ki lettek cserélve minőségi ROTO háromrétegű hő-és hangszigetelt műanyag ablakokra és ajtókra. A villamos hálózat is felújításra került, három fázisú.
A fűtésről egy cirko kazán és egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik, a hűtés inverteres klímával megoldott.

A ház lakóterülete: 220 m2
Az udvar összesen: 584 m2

A ház riasztóval felszerelt.
A hátsó részen ki lett alakítva egy igényes kerti sütögető és egy kerti kiülő. Az udvar teljesen körbe van kerítve, gépkocsival való behajtásra alkalmas, a bejutást elektromos kapu teszi kényelmessé.
Kerti csap és fúrott kút is megtalálható.
Az udvari részen vagy egy melléképület, amelyben gépkocsi tárolására alkalmas garázs található valamint egy kompletten felszerelt műhely, tároló.
Az ingatlanban lévő bútorok valamint a műhely gépei (asztalos gépek, fűrész, csiszoló) megegyezés tárgyát képezi.
A tulajdonos Gyula belvárosához közeli sorházat vagy első emeleti erkélyes lakást beszámít!
Amennyiben ez a jó környezetben lévő, kedvező elosztású és alacsony fenntartási költségekkel élhető ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a 06-70/3335199-es telefonszámon.

Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 333 5199
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban