Kétszintes családi ház Inárcson

1163 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Inárcson, egy rendezett, aszfaltos utcában található kétszintes, jó szerkezeti állapotban lévő, tégla építésű családi házat.
A ház eredetileg a 60-as években épült, a 90-es években kibővítették az alsó szintet, majd 2006-ban beépítettek a tetőteret is, egyúttal teljes tetőcsere is történt.
Az emeleti utcai szobából és az előtérből is egy-egy nagy erkély nyílik. A ház mögött egy nagy fedett terasz várja a pihenni vágyó családtagokat vagy éppen a baráti társaságot. Innen közelíthető meg a garázs, nyári konyha, és tároló helyiség.
Központi fűtés gázkazánról vagy vegyes tüzelésű kazánról történik, a melegvizet gáz bojler biztosítja.
Extrák: redőnyös ablakok, elektromos kapu.
A helyiségek elrendezése az alaprajzon látható!
Az ingatlant ajánlom olyan családoknak, akik szeretnének egy kényelmes, barátságos, nagy házban lakni, vágynak saját kertre, kedves szomszédokra!
Az ingatlan várhatóan 2022. márciusában lesz birtokba vehető, de előszerződést a tulajdonossal, mint hagyatéki várományossal már most is meg lehet kötni!
Ingatlan ügyekben a hét minden napján várom a hívását!

Szabó Gabriella

Szabó Gabriella

Kapcsolattartó
Inárcs
+36 (30) 927 2763
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.