Kétszintes családi ház kertvárosi környezetben eladó

1591 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálunk egy kétszintes családi házat hipermarketek közlében, azonban kertvárosi környezetben.

Az emeleten három szobával és egy fürdőszobával rendelkező családi ház, melynek földszintje tágas napos helységekkel rendelkezik. Nappali , konyha , ebédlő és egy szoba, valamint fürdőszoba és tágas előszoba, ami gardróbként is funkcionálhat.

A ház külső nyílászárói UV szűrésre alkalmas üvegezettek, melyek magas hőszigetelést nyújtanak, ami télen , nyáron előnyt jelent.

A ház gázfűtéssel, konvektor hőleadókkal és központi fűtéssel, szilárd tüzelésű kazánnal, radiátor hőleadókkal is fűthető, valamint a nappaliban kandalló beépítésére is van lehetőség.

Az ingatlan igényel minimális munkát a végső befejezésig, azonban jó adottságokkal rendelkezik, hogy egy kellemes otthon legyen.

A hátsó részhez kialakításra került egy megfelelő nagyságú terasz, mely kiválóan alkalmas családi és baráti időtöltésekhez.
A garázsban szerelőakna is kialakításra került, valamint a háromfázis is be van kötve.
A házba 52 A van bekötve, ami az átlagnál magasabb.

A környék infrastruktúrája tökéletes, az intézmények, boltok, buszmegálló is elérhetőek 10 percen belül, de a belváros sem több, mint 10-15 perc gyalog.

Az ügyvédi munka, a hitelügyintézés, valamint az energetikai tanúsítvány kiállítása szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal
eredményesebben fog célba érni.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!
Kérdéssel, időpont egyeztetéssel forduljon hozzám bizalommal!

Tóth Alíz
+3670-674-2222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.