Kétszintes Családi ház Szatymazon

13281 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szatymaz belterületén Szegedhez közelebbi részen eladóvá vált ez a 2 szintes 90 m2 es családi ház.

Az ingatlan 1920'as években épült az alsó szinti falazata tégla, belmagasága :1.9 m ,a felső szinti falazata vályog tégla , belmagasága :3.2 m ,amely 3112 m2 -nyi osztatlan közös teleken helyezkedik el ebből 622 m2 az általunk kinált ingatlan területe.

Az alsó szinten kapott helyet az amerikai konyhás nappali,egy kis dolgozó sarok,1 kamra,1 Wc és egy Háztartási helyiség.
Itt hidegburkolattal találkozhatunk illetve központi fűtés lett bevezetve amely kellemes hőérzetet biztosít nekünk a lapradiátorokon keresztül.

A felső szinten 3 szoba ahol konvektorok biztosítják számunkra a meleget a fürdőszoba kivételével ott ugyancsak lapradiátor üzemel.
A szobákban melegburkolatként padlószőnyeg került lerakásra.

A nyílászárók fából vannak,hőlégkamrás üvegezéssel árnyékolásról redőny gondoskodik.
Nyári meleg elviselésére kellemes hőérzetet klíma biztosít a ház lakóinak.

Ha úgy gondolja,hogy ez az amit keres, hogy a fényképek és az alaprajz alapján is megtetszett,álmait megtudná itt valósítani akkor hívjon,keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is egyeztessünk egy időpontot a személyes megtekintéshez.

A megtekintéshez ,lábzsákot ,kézfertőtlenítőt szájmaszkot, biztosítok.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva
06-30-643-2829
Városi Ingatlaniroda

Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban