Kétszintes családi ház Szentpálfalván

4357 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyula Szentpálfalva városrészen található 105 m2 hasznos alapterületű két szintes családi házat, melynek falazata vegyes, de egy korábbi bővítés és átalakítás során nagyobb része már tégla építésű és a régebbi falak is megerősítésre kerültek. Az ingatlant 2021-ben felújításon esett át, mely érintette:
- a helyiségek aljzatbetonozását, vízszigetelését és a burkolatok cseréjét
- a fűtésrendszer korszerűsítését,
- új műanyag nyílászárók beépítését,
- a teljes elektromos hálózat cseréjét,
- álmennyezet kialakítását
A ház fűtéséről és meleg víz ellátásáról új kondenzációs gázkazán gondoskodik, valamint beépítésre került egy 3,5 KW teljesítményű hűtő-fűtő klíma is. Az emeleti rész egyik felén 2 szoba lett kialakítva, a másik fele jelenleg beépítetlen, így az új tulajdonosnak lehetősége nyílik a bővítésre, ezzel együtt összesen 126 m2 hasznos alapterület fog a rendelkezésére állni.
A telek mérete 620 m2, ahol melléképületeket, egy könnyűszerkezetes kocsibeállót is találunk, valamint a főépülethez kapcsolva egy korábban kazánházként funkcionáló épületet is, ahol igény szerint újra kialakítható egy vegyes tüzelésű kazán beépítése és a fűtésrendszerre való rákötése.
Az ingatlan csendes, nyugodt utcában helyezkedik el, a közelben boltok, vasútállomás, de a belváros is pár perc sétával könnyedén elérhető.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó állapotú családi ház, mely a Szentpálfalva városrészen található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban