Kétszintes, két generációs családi ház medencével

750 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A XX. kerületben kínálunk egy 130 m2-es, hangulatos, mediterrán stílusú családi házat a hozzá tartozó 145 m2-es telekkel, 24 m2 zárt garázzsal, medencével.

A házat 2002-ben újították fel, ekkor teljes átépítés és emelt ráépítés történt, amiről írásbeli tervdokumentációt is tudunk mutatni. A felújítás kiterjedt a nyílászárók, burkolatok, szaniterek cseréjére, fűtéskorszerűsítésre, új villamoshálózatot, vízvezetékeket kapott a ház. 2019-ben új Ariston típusú gáz-kombi cirkó kazán csere történt. Az elektromos garázsajtó is ekkor lett kialakítva.

Az alsó szinten nappalit, étkezőt, konyhát, fürdőt és külön mellékhelyiséget találunk. Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség kapott helyet. Az egyik szobából 4,5 m2-es erkély nyílik, ami a belső udvarra néz. Az összes helyiség világos, ami az ingatlan tájolásának köszönhető, ablaki D-NY és D-K felé néznek.

Az udvar térkövekkel van kirakva, a nappaliból közvetlen kijárás van ide. Az udvar másik része füvesített, valamint található itt egy medence is. A háznak van egy az udvarról nyíló, külön bejáratú helyisége/szobája, ami 12 m2, a felső szintje be van építve. Itt kialakítható dolgozószoba, vagy saját vállalkozás: szolárium, műkörmös szalon.

Olyan családoknak ajánlom a házat, aki barátságos, jó hangulatú, és kiváló állapotú házat keresnek, kertvárosi környezetben.
A házban nagy szobák találhatóak, ami igény esetén kettéválasztható. Két generáció számára is megoldás lehet, alsó és felső szinten. Kis átépítéssel a felső szintet külön bejáratúvá lehet alakítani.

Berraies-Rózsa Magdolna

Berraies-Rózsa Magdolna

Ingatlanértékesítő
Budapest 19. kerület
+36 (70) 606 2067
Berraies-Rózsa Magdolna

Berraies-Rózsa Magdolna

Ingatlanértékesítő
Budapest 19. kerület
+36 (70) 606 2067