Kétszintes kis garzon eladó az Akácfa utcában

2139 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest VII. kerületében, a Zeneakadémiától 200m-re lévő Akácfa utcában eladó egy földszinti, udvari nézetű, minőségi anyagokkal, korszerűen felújított kis garzonlakás. Az ingatlan a kicsi alapterület ellenére nagyon jó térkihasználású, minden tekintetben remekül kialakított.

Alapterülete 8 nm, a 4,2 m belmagasságnak köszönhetően egy teljesen külön emeletet hoztak létre benne, így minden helyiségnek megvan a megfelelő funkciója, alapterülete pedig 16 nm-re bővült. Az alsó szinten található konyha-étkező, fürdöszoba. A felső szinten beszélgetős sarok és franciaágyas hálóhely található. A lakás teljes berendezése a vételár részét képezi. A konyhabútorban hűtőszekrény, szagelszívó, elektromos főzőlap és sütő lett elhelyezve, itt van kialakítva a mosógép helye is. A fűtésről Nobo elektromos fűtőpanel, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor, a melegvízről Ariston villanybojler gondoskodik. A lakás azonnal birtokbavehető, költözhető.

A ház 3 emeletes, körfolyosós, 30 lakás van benne. A kapualjban az "1892" évszám olvasható a műkőbe öntve, így valószínű, hogy ekkor készült el az épület. 1885-ben az ingatlan Zechmeister József vendéglős – aki 1877-ben még az Angol királynéhoz címzett vendéglő főpincére volt – tulajdonában állt, így elképzelhető, hogy ő volt az építtető. Jelenleg folyik az épület felújítása.
Tömegközlekedés és egyéb lehetőségek szempontjából a lehető legjobb helyen helyezkedik el, mégis csendes, nyugodt, kényelmes otthona lesz új tulajdonosának.

A mellette levő, ugyanilyen kialakítású garzonnal egy helyrajzi számon szerepel, a két ingatlan között használati megállapodási szerződés van érvényben.

Ajánlom ezt az ingatlant fiataloknak, egyetemistáknak, de kiadásra, befektetésre is remek lehetőség! Jöjjön el és nézze meg ezt a kis lakást, nem fog csalódni! Várom megtisztelő hívását!

Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Budapest VII. In Akácfa Street, 200 m from the Academy of Music, a ground floor, courtyard view, modern studio, with a quality renovation, is for sale. Despite the small floor area, the property has a very good use of space and is well designed in all respects.

Its floor area is 8 sqm, and thanks to the 4.2 m ceiling height, a completely separate floor has been created in it, so each room has the right function, and its floor area has been expanded to 16 sqm. Downstairs there is a kitchen-dining room, bathroom. Upstairs there is a chat corner and a double bed. The complete furnishing of the apartment is part of the purchase price. The kitchen furniture has a refrigerator, extractor hood, electric hob and oven, and there is also a washing machine. Heating is provided by a Nobo electric heating panel and hot water by an Ariston electric boiler. The apartment can be owned and moved immediately.

The house has 3 floors, a corridor, 30 apartments. The year "1892" can be read in the doorway, cast in artificial stone, so it is probable that the building was completed at that time. In 1885, the property was owned by innkeeper József Zechmeister, who in 1877 was still the main waiter of the inn addressed to the Queen of England, so it is conceivable that he was the builder. The building is currently being renovated.

It is in the best possible location in terms of public transport and other facilities, yet it will be a quiet, peaceful, comfortable home for its new owner.

The adjoining studio of the same design has a topographical number, there is a usage agreement between the two properties.

I recommend this property to young people and students, but it is also a great opportunity for publishing and investing! Come and see this little apartment, you will not be disappointed! I look forward to your honorable call!
The price is 51780 Eu.

Our office is at the disposal of sellers and buyers with full administration! We offer preferential loan schemes to finance the property selected from our offer. In order to conclude the sales contract, we provide reliable legal assistance on request, and we also provide assistance in handling matters related to the sale.

Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.