Kétszobás, nagypolgári, tégla lakás eladó a Városközpontban!

2982 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egy igazán különleges lehetőség várja Önt a 10. kerületben, a Kőrösi Csoma Sándor sétányon.

Ez a tágas és hangulatos lakást kínálom megvételre amely a városi nyüzsgéstől távol, mégis minden kényelmi szolgáltatáshoz közel található.
A 83 m²-es lakótér lehetőséget nyújt arra, hogy saját otthonát rendezze be, legyen szó akár családról, vagy akár egyedi igényeket követő berendezésről.

Az ingatlan egy 2 emeletes, kevés lakás számú társasházban található, mely 1900-ban téglából épült és folyamatosan karbantartott. A társasház tetőszerkezete néhány évvel ezelőtt nagyobb felújításon esett át és a szobák mennyezete pluszban szigetelt, így Önnek már nem kell aggódnia a tetővel kapcsolatos lehetséges problémák miatt.

A lakás maga a 2. emeleten helyezkedik el, így csendes és nyugodt környezetet biztosít a pihenéshez.
Az ingatlanban összesen 2 teljesértékű szoba található, melyek egyaránt tágasak és ideálisak a pihenésre és kikapcsolódásra és az ablakai a sétáló utcára néznek. Ezen kívül egy jelenlegi konyhaként használt, 13 m²-es helyiség, valamint egy kellemes méretű előszoba is megtalálható amelyek a belső udvarra néznek. A fürdőszoba és a külön wc gondoskodik a mindennapi kényelemről, míg a kamra extra tárolóhelyet biztosít az ingatlanban.
Az ingatlan belmagassága 4 méter, így akár galériázható is, ami további kreatív lehetőségeket kínál az elrendezés terén.
Könnyedén 3 szobássá alakítható, hiszen a jelenlegi konyha megfelelő méretű egy további szoba megvalósításához illetve a két nagyszobából az egyik amerikai konyhás nappalivá alakítható.

Az ingatlan fűtését gázkonvektorok biztosítják, és az egyik kémény már Furanflex bélelést kapott.. Ennek köszönhetően a jövőbeni kondenzációs kazán beszerelése kevésbé költséges lesz, ráadásul a bélelésre még élő garancia is érvényes. A melegvíz ellátást pedig gáz átfolyós vízmelegítő biztosítja.

A rezsi költsége a fogyasztástól függően maximum 40.000 Ft-nál megáll a közös költséggel együtt ami 13495 Ft..

Ha egy olyan városrészt keres, ahol a városi életstílus és a zöldövezeti békesség egyensúlyban van, akkor Kőbánya Központ a tökéletes választás lehet. Itt mindent megtalálhat, amire egy otthonban szüksége lehet - közlekedési kapcsolatok, kényelmi szolgáltatások és a város és a természet közelsége plusz még a parkolás is ingyenes.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy kiváló elhelyezkedésű, tágas és hangulatos otthon tulajdonosa lehessen a 10. kerületben. Keressen még ma és tekintse meg ezt a csodálatos ingatlant!

A truly special opportunity awaits you in the 10th district, on the Sándor Kőrösi Csoma promenade.

I am offering this spacious and cozy apartment for sale, which is located far from the hustle and bustle of the city, yet close to all amenities.
The 83 m² living space offers the opportunity to furnish your own home, whether it is for a family or even for furnishing according to individual needs.

The property is located in a 2-story apartment building with few apartments, which was built of brick in 1900 and has been continuously maintained. The roof structure of the condominium underwent a major renovation a few years ago and the ceilings of the rooms are additionally insulated, so you no longer have to worry about possible problems with the roof.

The apartment itself is located on the 2nd floor, so it provides a quiet and calm environment for relaxation.
The property has a total of 2 fully equipped rooms, both of which are spacious and ideal for rest and relaxation, and whose windows overlook the pedestrian street. In addition, there is also a 13 m² room currently used as a kitchen, as well as a pleasant sized hall overlooking the inner courtyard. The bathroom and separate toilet ensure everyday comfort, while the pantry provides extra storage space in the property.
The interior height of the property is 4 meters, so it can even be converted into a gallery, which offers additional creative possibilities in terms of layout.
It can easily be converted into 3 rooms, as the current kitchen is the right size for an additional room, and one of the two large rooms can be converted into a living room with an American kitchen.

The property is heated by gas convectors, and one of the chimneys has already been lined with Furanflex. Thanks to this, the installation of the future condensing boiler will be less expensive, and the lining is also covered by a lifetime guarantee. The hot water supply is provided by a gas water heater.

The cost of utilities, depending on consumption, stops at a maximum of HUF 40,000, including the common cost, which is HUF 13,495.

If you are looking for a part of the city where the urban lifestyle and the peace of the green belt are in balance, Kőbánya Központ could be the perfect choice. Here you can find everything you need in a home - transport links, amenities and proximity to the city and nature, plus even parking is free.

Don't miss this opportunity to own a spacious and cozy home in a prime location in the 10th arrondissement. Call today and view this amazing property!

Dávid Gábor
PRÉMIUM

Dávid Gábor

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 395 9545
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban