Kiadó 3 szobás, teljesen felszerelt lakás alacsony rezsivel!

524 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiadó 3 szobás, teljesen felszerelt lakás alacsony rezsivel!

Kiadó Békéscsaba legkedveltebb lakótelepi városrészen, a Lencsési részen egy teljesen felújított 2,5 szobás, erkélyes, 3,5 emeleti tégla lakás, tehát a lakás nem zárószinten található. Az ingatlant 2015 évben újították fel, mely során a konyha, fürdőszoba, közlekedő, Wc helységek szép hidegburkolatot kaptak, továbbá a nyílászárók is cserélve lettek új hőszigetelt nyílászárókra. A lakás elektromos vezetékei is cserélve lettek. A fűtésről egy gazdaságos Ariston típusú, turbós gázkazán és új, takarékos lapradiátorok gondoskodnak. A melegebb napokon egy klímaberendezés biztosítja a lakás hűtését. A lakás elosztása hibátlan, mivel az összes helysége a közlekedőről külön-külön megközelíthető. Alkalmas lehet akár nagyobb családok részére is, mivel az egyik legnagyobb lakótelepi lakás, amit jelenleg kapni lehet.
A lakás közös költsége igen alacsony, amely tartalmazza a közös költséget, karbantartást, biztosítás és közös képviselő díjját. Az utcán a parkolás teljesen díjmentes, az ott kiépített parkolókban, ahol szinte soha nem kell helyet keresni. A lakás közelében szinte minden megtalálható élelmiszer bolt, gyógyszertár, bölcsőde, iskola, óvoda és egy hatalmas játszótér is.
A lakás összes lakható területe: 66 m2.
Az erkély mérete: 4 m2.
Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló elhelyezkedésű, tágas, 3 szobás felújított lakás, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06 / 70 457-4392 es telefonszámon a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban