Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Kiadó Besztercén felújított modern lakás!

476 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nógrád megye, Salgótarján Beszterce lakótelep, nappali + 1 szobás, 47 nm-es, 10. emeleti, panorámás, teljes körűen felújított és berendezett lakás kiadó maximum 2 fő részére.

Elrendezés: Előszoba + konyha és étkező, nappali, szoba, fürdőszoba.

Salgótarján legkedveltebb övezetében található a rendezett, tiszta liftes 10 emeletes társasház.

A lakás teljes körűen felújított, gépesített, bútorozott. Mosógép, hűtőszkrény, hidromasszázs zuhanykabin, tisztítószerek...stb. és minden más, ami a képen látható.

A lakás HATÁROZATLAN IDEJŰ szerződéssel vagy hosszútávra is kiadó. 2 havi kaució+tárgyhavi bérleti díj a szerződés aláírásakor fizetendő. Azonnal költözhető.

Ajánlom egyedülállóknak, pároknak, akik egy letisztult, kellemes hangulatú, modern lakásban képzelik el az életüket itt Salgótarjánban. Mivel mindennel felszerelt a lakás Önnek a költözésen kívül semmin sem kell már aggódnia.

A környék infrastruktúrája és a közlekedés kiváló, sétatávolságra több buszmegálló található, iskola, óvoda, 2 igényes játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, strand, bevásárlási lehetőség (Spar, Coop, 2 magán zöldséges, pékség) található. Parkolóhelyet mindig könnyen lehet találni az ingyenes parkolóban a ház előtt vagy az utcán.


Leinformálható, munkaviszonnyal rendelkező bérlők jelentkezését várjuk!

Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (20) 342 0031
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban